|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
iskren da budem, uzeo sam bogner alchemist pojachalo. do jaja je. imao sam mesa boogie mark 3 u studiju, bassmana, i nekog regenta.. i uvek sam sve zavrshavao sa amplitube.. ali tek od trojke mogu da se zakunem da ce raditi u 90% sluchajeva ali mozda i nije uvek najbolje reshenje ali odradjuje posao samo tako..
MEDJUTIM, tretiram ga kao pravi amp. kako je usnimljeno, to je to. nema menjanja ampova pedala efekata narednih trista godina. comp, eq, reverb i delay su jedino shto mogu da dodam na isti. sve ostalo reshim odabirom ampa i mojim pedalama. chak i usnimavam sa delay pedalama. tako ima vishe smisla raditi.. jer ako gradish pesmu oko nechega i to je zacrtano kako jeste onda se vishe potrudish da sve radi u korist toga.. ako nemash neshto statichno i neshto shot ne mozesh da promenish, onda menjash sve do iznemoglosti i izgubish pesmu. shto teze to bolje.. ako je sve zivo, josh bolje.. jedino bass da je DI jer on uvek ume da napravi sranje.. Last edited by HeatMan; 11-04-2012 at 12:49 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi remix contest ! | Multicom | Produkcija Elektronske Muzike | 1 | 12-11-2011 08:56 PM |
Darkwood dub remix contest | DADDY Z | Razno | 7 | 26-06-2011 04:13 PM |
Rumski Remix Contest ? | diviner | Predlozi i sugestije | 38 | 15-11-2006 09:29 PM |
canetove replike contest | Arthur | Razno | 10 | 12-12-2005 01:38 AM |
VLADO GEORGIJEV REMIX CONTEST | Fibra | Vlado Georgiev | 5 | 26-02-2005 08:35 PM |