|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
http://mtv.rs/downloads/mvp-i-mtv-va...aju-novi-album
Album je u celini i celosti snimljen i editovan u studiu Underground od strane Nemanje Filipovića, uz pomoć Dušana Filimonovića, a uz moj tehnički nadzor, kao i producentski nadzor Baneta Lalića, autora pesama i lead vokala benda. Mix je radio Marko Jovanović (moja malenkost). Živo me zanima vaše mišljenje o ukupnom utisku, kao i ujednačenosti kvaliteta produkcije albuma, obzirom da je sam mix ploče odrađen pri extremnoj velikoj žurbi zbog fixnog termina promocije. Što znači da su pesme rađene jedva nekoliko sati po numeri, tako da jednom ustanovljen kriterijum nije naknadno revidiran. Lično, zadovoljan sam rezultatom sa obzirom na uslove i vremenski rok, i imam veliki problem da razlučim više taj neki globalni utisak, jer mi se same pesme i performans većine muzičara prilično dopadaju (žanr-related), Ko ima želje nek skine, jako sam radoznao. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta je bolje? Yamaha 01x ili Tascam Fw1082 | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 01-03-2011 08:42 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Sta je bolje? | SIMKES2 | DSP forum | 37 | 22-12-2005 02:06 PM |
mozda ovi znaju "malo bolje"... | Moritz | Audio Software | 18 | 19-07-2005 01:37 PM |