|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Kapa dolje. Sve 5. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
hvala vam puno na ovako dobrom feedbacku!! drago mi je da vam se stvar dopala!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
i na MTV-u!!
KOMPLEX OFICIJALNO NA MTV-u!!! Novi spotovi od 23. maja: .... Beyonc? - Run The World The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party Beastie Boys - Make Some Noise Komplex - My Part Of Town One Shot - Daj mi samo jedan osmeh Nicole Scherzinger ft. 50 Cent - Right There..... cela lista: http://mtv.rs/tv/mtv-brand-new ^^ IDEMO MY PART OF TOWN, OLE!!!! http://www.youtube.com/watch?v laku noc deco! i hvala na svemu!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
SVAKA CAST MAJSTORE !!!
I vrijedi,to sam i u prvom reagovanju htio da napisem mada sam i slicno rekao...Bravo,ovo je bas dobra vijest za sve ljubitelje muzike i za sve nas na forumu,a za tebe,Jana i ostalu ekipu samo nagrada za rad,trud i energiju koju ste ulozili kao i podsticaj za naredne uspjehe ! Jos jednom Bravo ekipo - FULL SUPPORT !!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
hvala puno svima jos jednom na podrsci! spot je prosao jako dobro!
AudioStorm, hvala puno na tim recima! Trudimo se sto bolje da radimo! Jan je ubio mix albuma, znaci bolje zvucim od svake Dr.Dreove pesme haha! ![]() album je dosta mracan ali nadam se da ce ga ljudi dobro prihvatiti ![]() Ovako je u Svici i My Part of town su pesme koje su meni licno postavile domaci zadatak i sad ne smem da popustim...tako da znam sta moram da radim ako zelim da se ova serija nastavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Komplex ft Eky - Ovako je u ?vici (prod. KaBeo) | Komplex | Promocija radova | 0 | 10-03-2010 10:25 AM |
Komplex - Dosadno u raju -> album | Komplex | Promocija radova | 0 | 15-09-2009 03:28 PM |
cubase 3 i raid 0 polje | beat dis | Computer Hardware | 8 | 12-09-2009 06:05 PM |
pitanje u vezi RAID - mod-a | milanCHE | Computer Hardware | 2 | 22-12-2007 11:46 AM |
SATA, RAID... Pitanje | Shady | Computer Hardware | 1 | 04-09-2004 02:40 PM |