|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
@Arthur
Da, zasto da zaobidje Multiface? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
zato što je to starija serija konvertera kolko znam i od 9632 i of FF800.. A i oni teško da odgovaraju po rangu GreatRiveru as such
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Arture ja cu najvjerovatnije da se ponovim sa isto jednim GR (mislim da sam najblizi njemu po odluci za novi pre).
Nalazim to za vazniji upgrade u mom trenutnom setupu nego da idem na konvertor. Planiram da zadrzim hdsp9632 kao main adda do recimo sledeceg upgrade-a kompa kad vise vjerovatno nece ni bit pci slotova u kucistima. Znam da imas fireface800 i da si pricao da si 'progledao' u nekom smislu kad si ga nakacio.. Kolika i kakva (i ako znam da je to tesko rijecima prevesti) je to realno razlika? Mislim jesam se koristio sa ff800 na 150 razlicitih mjesta, ali nikad u mojoj sobi i u mom lancu kog poznajem najbolje jelte.
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
dosta slično rade čini mi se 9632 i FF800, sa tim da sam dobio neke subjektivne dubine u smislu 3d-a slušajući i radeći mixeve. Što se kupovine tiče, daleko od toga da ja osporavam bilo koju kombinaciju, samo napominjem, da biste čuli svaki euro uložen u taj komad opreme, morate ipak ispratiti ceo lanac na tom nivou. A great river za oko 1000e po kanalu, teško da ulazi na meč sa zvučnom kartom kojoj po logici deljenja, jedan kanal košta oko 100e. E zato 2kanalne Rosette od Apogeea i koštaju 2k eura. To je kao kad majstori kod nas kupe pola miliona eura u opremi i nabiju ga u podrum koji je već građevinski ograničen da ne može da zvuči dobro, i onda oni od svih tih po milje eura, čuju ukupno desetinu i sa njom barataju i kalkulišu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ma ok. Jasno sve to, naravno... I ja bi sad uz GR-a uzeo bar rosettu200 da mi moze bit, al jbg ne moze..
A hdsp je dobrodrzeca naprava po mom misljenju.. Stoga sam te i pitao za subjektivno/objektivnu ![]() Nego da ne otimam covjeku temu....
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
koristio sam uz great river rme 9652 a sad koristim ssl mixpander,koji mi je puno draži,konverter je ssl-ov
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
ja imam RME FF400 UC i odlicno mi radi sa tim preampom..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Great River ME-1NV vs Avalon M5 | Komplex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 06-03-2010 10:39 AM |
Great River MP-1NV preamp | Kres7787 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 06-12-2008 04:03 PM |
Preamp Great River? | DeMa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 30-07-2008 05:33 PM |