|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
poslo sam ti bio pm jimmy al vidim da ih ne citas....
da li stiscu 23% porez na sumu proizvoda zajedno sa shipingom ili bez? ako da to ispada cirka 1300 kuna, 1200 ak ne... ma pitam zanima me kak si ti proso za 1000 kak si ranije reko |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Netko me je pitao za latenciju u pmu ali sam čudnim čudom izgubio poruku. Ugl nisam sad na kompu na kojem mi je kartica pa ne mogu točno reći kolika je, ali je očito dovoljno mala da nisam niti obraćao pažnju na nju. Primjerice, sviram el gitaru preko guitar riga u cubase-u 5 na najvišoj mogućoj kvaliteti (24 bit) i zvuk je savršen i ne kasni niti malo, tj ja kašnjenje uopće ne osjetim, pa mislim da je i u tom pogledu super. Ovdje postoji review kartice
i mogu reći da se slažem sa svime i mogu još dodati da radi savršeno sa cubase-om 5 kojega uglavnom koristim, a probao sam je i sa reaperom i sve također bez greške. Inače driveri su skroz jednostavni u user friendly.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Idemo redom...
Prijavis se na pay pal, njima ces platiti 1,99$ koji ce ti vratiti, a taj "trosak" ide na cetverocifren broj kojim ces verifikovati svoju karticu i svoj profil na pay-palu. Zatim se registrujes na e-bay,postupak nije komplikovan...kada sve to zavrsis nadjes nesto sto hoces da kupis, i onda jednosavno kupis, platis preko pay-pala i oni ti skinu to sa kartice, gospodin prodavac salje na adresu koju su naveo u svom profilu osim ako ne zelis da ti negdje drugo poslje ali tada moras kontaktirat prodavaca i dogovoriti se oko toga. U vecini slucajeva sve se moze dogovoriti. Ako bude kakvih problema opet se javljas prodavacu i sve se fino dogovorite, ako ne mozes sa njim da se dogovoris tada kontaktiras pay-pal i e-bay i kazes da te on zaj**o (naravno moras dokazati to) i onda oni povuku pare od njega, vrate tebi a njemu zabranje nejgov pay-pal profil... To je malo komplikovan proces ali moze se. Moja preporuka ti je da kupujes od provjerenih prodavaca... Cisto sumnjam da ce oni bas tako lako da te zeznu ![]() Eto nadam se da sam barem malo pomogao...ja do sada nisam imao nekih problema osim ponekad malo duzeg cekanja zbog nasih "odlicnih posti" E sad porez i carina ![]() ![]() Lijep pozdrav, zeleni ![]()
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
?ta mislite za vokale bolje konnekt 6 ili m-audio profire 610?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
po samoj logici bi reko da TC ima ugled sjajnih preampova koji hvale i u konnekt 6, a ako uzme? u obzir da je konnekt 6 150? jeftinija od profirea mislim da nema neke velike dileme sta se vi?e isplati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Ja konnekt 6 koristim sa Rode nt1a za snimanje vokala.. mislim to je sve preamaterski i ja sam početnik u svemu tome, ali snimanje vokala je stvarno super, preamp i konverteri mi se čine zaista zadovoljavajući, a taj onboard reverb je stvarno praktična stvar za snimanje vokala, stvara neku udobnost pri snimanju. O profire 610 kartici zaista ne znam ni?ta tako da ne mogu uspoređivati, ali mislim da je kvaliteta Impact preampova na TC karticama nenadma?iva (makar u tom cijenovnom rangu). Ja snimam čak i akustičnu gitaru preko mikrofona i zadovoljan sam, iako se tek učim u tom području.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
ja bas mislim da je to zajkon budget rjesenje ta tvoja zvučna i mic...pa ekipa radi mrak mjuzu na on board laptop micevima ajde...ovo je sve ?mina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
ej ma stvarno zakon za moje potrebe. jo? samo da mi je iskombinirati neki budget monitoring.. tj slu?alice jer nemam novaca za monitore. Btw ako imate neke preporuke za slu?alice koje nisu najadnije na svijetu, a da mogu poslu?iti za tracking i monitoring... do 500kn.. $100.. samo vičite. ne znam ni gdje bi krenio sa potragom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
jel netko mozda probao na ricoh fw chipsetu ovu karticu(ricoh se ugrađuje u lenovo laptope pa ako netko zna,ima)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna karta externa | magnum | Computer Hardware | 7 | 17-09-2010 04:04 PM |
zvucna karta edirol fa-101 | Kontaktronik | Computer Hardware | 0 | 19-10-2007 09:13 PM |