|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Superoperater
|
![]()
Vec vidim Karleusu kako djuska uz ovaj beat na njenom najnovijem singlu
![]()
![]() |
#12 |
banned
|
![]()
Bezveze, ocekivao sam nesto vise ritma, vise energije, svo vreme imam utisak kao da pesma treba da krene, al' nikako da se to konacno desi, nekako je mlaka. Ne svidja mi se ama bas nista u ovoj stvari. Zvuci kao wanabee jungle, samo bez bitova... Jebi ga, ocigledno nije za mene. Sigurno bolje zvuci u klubu.
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
simpatican mladic, samo sumnjam da mu nije krajnji cilj da se proda tj mislim da je ovo vec pravljeno kao komercijala koja se pravi da to nije....
dizzy rascal (valjda se tako she pi) ja imao mnooogo neprijemciviji zvuk za siroke mase na albumu koji se meni skroz dopao pa eto ga sad na mtv featuring sa onom cicom meni bi pesma bila mnogo bolja da nema onog modernog refrena kakvog usa raperi sad furaju manje vise non stopa Kejkz, u pravu si za klub to je za gruvanje spravljeno ![]() A za karleusu, jeste izvalili da njoj radi te matrice neko ko mnogo voli faithless ? ja sam ubedjen da je tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
ovo je bas dobro... odmah se skinuo instrumental tj. riddim... DaBear baci jos neki ovakav...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sound On Sound recenzija sE Electronics Voodoo serije ribbon mikrofona | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-01-2011 11:38 AM |
do jaja bubnjevi !!!! ha ha .. | DaBear | Pricaonica | 9 | 20-09-2010 04:49 PM |
karton od jaja | peka | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 24-08-2010 11:18 AM |
Microtonic jaja | milos | Audio Software | 3 | 04-04-2010 02:04 PM |
Do ramena! (ako je nesto jaja kao o.k. :-) ) | idekius | Razno | 11 | 31-05-2005 04:41 PM |