![]() |
do jaja...new sound!
Wretch 32 - odlicno! Super fazon, radi super...!!
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/MCivYv4HqiI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: do jaja...new sound!
U cemu se ova pesma razlikuje od nekoliko miliona drugih... slicnih... istih... :(
|
Quote:
Nacin produkcije, matrica, kako je sve spakovano, kombinacija ritmova, melodija, zvukova i specificnog nacina rapa.. O je nova nada UK Hip Hop / Grime scene !! |
Quote:
|
sorry, greska
|
|
jbga, Braco..
ja sam namerno ovo stavio u "Produkcija Hip Hop muzike" zato sto se u Engleskoj kotira jako dobro i moze da posluzi kao neki primer / putokaz ljudima koji se BAVE hip hop muzikom. Ovo Ekremovo slobodno prebaci u sekciju "Razno" i "pricaonica" jer nije hip hop to je vec dovoljno, da ne ulazim u ostale razloge i rasprave, tipa "trendy" itd.. |
Kakva raketa od stvari! Bomba! Sjajno!
Sto godina nisam čuo onaj stari dancehall drum koji su ovdje usemplirali!! Kako se toga nitko nije prije sjetio! |
Nisam u toku sa ovim, ali muzika se razlikuje od slicnih...ima bogatiji sadrzaj i nesto novo...tekst nisam saslusao, a spot...kao Snoop, a onda onaj mali kao Pharrell izleti kada ide mirniji deo :D.
|
E ovo ja volim drugacije a odlicno,nadam se da je stvar skrenula paznju javnost valjda se da se nece prodati kao black eyed peas.Pozdrav.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:00 AM. |