|
Nik?a Brato? Glazbenik, skladatelj, glazbeni producent. Izvođači s kojima je radio su: Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Maksim Mrvica, ?The Bond?, Ana Vidović, Zagrebački solisti, Zlatan Stipi?ić Gibonni, Zdravko Čolić, To?e Proeski, Dino Merlin, Kemal Monteno, Petar Gra?o, Danijela, Miroslav ?koro, Nina Badrić, Marko Peković Thompson, Tereza Kesovija, Tatjana Mateja?, Severina, Massimo Savić, Maja Blagdan, Jura Stublić, Vlado Kalember, ?eljko Bebek, Boris Novković, Jasna Zlokić, Doris Dragović, Tony Cetinski, Vesna Pisarović, Luka Ni?etić, Goran Karan, Ibrica Jusić, Ivana Vrdoljak Vanna, te grupe Valentino, Crvena Jabuka, Parni valjak, Majke, Plavi orkestar, Pađen band, Gracia, Zlatni dukati, Te?ka industrija i mnogi drugi. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Sad nesto drndam, bez icega igde kakve kompresije, samo UAD 1176 na grupu bubnja... Suva ovcetina....
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Nik?a, koristi? li kada 2-1176 za paralelnu kompresiju bubnja i (ako koristi?) koje elemente bubnja izvlači? na send?
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ako pojednostavimo do surovih brojki, meni to ovako izgleda:
Blackface ili srebrni? Razlika nije veca od 1%... Blackface ili 2-1176? Razlika manja od 3%... Bilo koja verzija 1176 ili vecina drugih sprava? Razlika veca od 5%... ovo je samo slikovito, nemojte mjeriti ove brojke... E, sad, zasto sam rekao da mi tako "izgleda"... Zato sto sam siguran u uzrecicu "big knob - big sound". A stari 1176 (crni ili srebrni) imaju i velike potove i veliki VU metar, pa nam tad i slika izgleda dobro...ali sigurno i dobro zvuci |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Inace na komplet bubanj (ili komplet ritam sekciju) ne koristim 1176,
tu mi je puno drazi SSL master comp, ili jos cesce Fatso. Samo Fatso lijepo kontrolira visoke (cinele, hh, def..) da ne spricaju neprirodno, cim im se ukaze ms praznog prostora... |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
cao niksa
dali mozes nesto da mi kazes o 1176 clone...i sta mislis o" LA 610 MKII njegov com/lim/preamp" hvla pozz |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD 1176 LN-po čemu je to "must have"? | d3houseworks | DSP forum | 28 | 09-06-2009 12:37 AM |
Gyraf 1176 vs UAD 1176 LN | Max | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 22-11-2008 12:19 PM |
Urei 1176 Ln | Splico | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 21-08-2005 11:15 AM |