|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Poslušaj Event Opal ako možeš.
Opal je meni (i ne samo meni) puno bolji zvučnik od BM 15A ili Geneleca 8040 ili 8050 i u tvom je cjenovnom rangu. Da bi dobio nešto slično zvuku Opala trebaš potrošiti puno više novaca na modele nekih drugih proizvođača. Za ove novce( oko 1600 EUR) bojim se da nema ništa ni blizu Last edited by Surfer; 04-01-2011 at 11:54 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
^focal solo ili twin 6.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Da, vec sam razgovarao sa Bogijem, ako bude bila pasivna varijanta ( a 90% ce tako i biti), bice Bogijevo pojacalo, a od zvucnika mozda uleti PMC TBS2, BM15 stoji na artistovom sajtu, ako ga slucajno imaju pasivnog i dalje za 480 E komad kako stoji na sajtu, onda cu morati prvo negde da poslusam BM15 pa da odlucim, takodje razmisljam o onom Quested pasivnom, moracu da saznam kako da ga nabavim i koja mu je cena... ALi kapiram da izmedju BM15, PMC-a i Quested-a necu mnogo da se zeznem, mada Bogi mi je rekao da prvo poslusam PMC TBS2, ja sam radio sa aktivnom varijantom te kutije i jako mi se dopala, on mi je rekao da TBS2 ce svirati jos bolje sa njegovim pojacavacem.
Videcemo... Hvala vam na pomoci, mozda ce trebati pomoc da se cuju BM15 u bliskoj buducnosti i tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Mozes kod mene da poslusas i Quested S8A, pa proceni sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pitacu ga ali je jos rano, mislim da cemo tek u martu raspolagati sa novcem za opremu, za sad samo kalkulisem, i najvise mi se dopada BM15 + BoZo pojacalo varijanta, finansijski ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ako dolazis u BGD, mozes da poslusas i SuperMee + A1802, buduci da se i ta kombinacija uklapa u zadati cenovni opseg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pioneer DJM-2000 | Mika Technika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 09-09-2010 11:32 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |