|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da, vec sam razgovarao sa Bogijem, ako bude bila pasivna varijanta ( a 90% ce tako i biti), bice Bogijevo pojacalo, a od zvucnika mozda uleti PMC TBS2, BM15 stoji na artistovom sajtu, ako ga slucajno imaju pasivnog i dalje za 480 E komad kako stoji na sajtu, onda cu morati prvo negde da poslusam BM15 pa da odlucim, takodje razmisljam o onom Quested pasivnom, moracu da saznam kako da ga nabavim i koja mu je cena... ALi kapiram da izmedju BM15, PMC-a i Quested-a necu mnogo da se zeznem, mada Bogi mi je rekao da prvo poslusam PMC TBS2, ja sam radio sa aktivnom varijantom te kutije i jako mi se dopala, on mi je rekao da TBS2 ce svirati jos bolje sa njegovim pojacavacem.
Videcemo... Hvala vam na pomoci, mozda ce trebati pomoc da se cuju BM15 u bliskoj buducnosti i tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Mozes kod mene da poslusas i Quested S8A, pa proceni sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pitacu ga ali je jos rano, mislim da cemo tek u martu raspolagati sa novcem za opremu, za sad samo kalkulisem, i najvise mi se dopada BM15 + BoZo pojacalo varijanta, finansijski ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ako dolazis u BGD, mozes da poslusas i SuperMee + A1802, buduci da se i ta kombinacija uklapa u zadati cenovni opseg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pioneer DJM-2000 | Mika Technika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 09-09-2010 11:32 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |