|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Pa prijatelju awacs, tema valjda pokrenuta, treba da se malo razradi i da se iskristali?e.
p.s. Jel ti to drće ruka, il monitor, pa ne?to brzo pi?e? pa bri?e? pa opet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Valjda će master majstori ovo da vide pa da mi jave njihove cene i da se sa nekim oko ovoga dogovorim
u sledeći par dana i čim se to gradivo utvrdi javljam ovde. Ipak bi bilo mnogo bolje da za ovakav contest sa ovakvim nagradama to bude odradjeno pod RUMSKOM KAPOM gde bi i contest bio rumski, ?iri rumski, propagandni audio-video za ovo rumski, tada bi ovo zaista imalo te?inu. Da malo sačekamo pa ćemo videti da li ovo mo?e ovako. Ako se utvrdi da to nije izvodljivo potra?ićemo neku drugu alternativu, ali dajmo malo vremena ljudima da na ovo reaguju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Uopste ne kontam o cemu se ovde radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
a i nije rumski veće sedih glava premudrih masteraških, no samo skupina dokonih entuzijasta, te ti Rumska kapa i nije neki garant kvaliteta, već samo dobre volje.. tako da stvarno, bolje je puštati ljude koji žive od nečega, da za to i zarađuju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() ![]() Last edited by quake2; 09-11-2010 at 07:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Mislim da se mi ne treba ponovo "dokazivati", a imam i previše plačenog posla trenutačno. Istina je da nisam pozvao ostalih , koji se bave masteringom na ovim prostorima, da naprave nešto slično, i prezentiraju svoje usluge. Ako neko želi/ima vremena promovirati svoje mastering usluge na sličan način kao ja, neka mi se javi na pm , pa čemo to organizirati. Isto važi i za tebe Alek, ako imaš ideju kako bi to organizirao i kontaktirat češ više studia (stranih i domačih) koje se time bave, pa da taj kontest ima malo veču težinu - ja sam absolutno za, i pomoči ču koliko možem. Pitanje je sad ako radiš kontest, da li če biti "mastering" studiji zainteresirani davati "nagrade" džaba. Bolji studiji su puno zauzeti za više tjedana unaprijed i ne trebaju dodatne "reklame", i sada je još "sezona". Ako sam iskren ,dosad ni jedan posao nisam dobio od svoje "promocije" na Rumskom za koju sam potrošio prilično vremena. Ili nisam dovoljno dobro napravio , ili to jednostavno čita/zanima premalo ljudi. Quote:
Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Dobro ajde da opi?em "stvar" pa mo?da se i budemo razumeli.
Contest bi i?ao (kao i gomila drugih?) preko YOUTUBE-ta. Dakle treba jedan mali video u kome bi se naglasili uslovi (vrsta muzike, trajanje, ?iri,nagrade). Ono ?to sam ja mislio da bi mo?da ovde bilo foruma?ima interesantno (a očigledno da da se iz nekog razloga nekako tu ne razumemo) je da u su?tini propaganda ide u korist FORUMA RUMSKOG. Dakle ne propagiraju se master majstori, PERA, ?IKA, LAZA nego forum u celini. CONTEST recimo traje dva meseca (decembar i januar). Ovde se animiraju 5 člana (od običnih, moderatora, VIP-a, PRO-a...) koje bi izabrali, odredili ili ?ta već kao ?iri. Brojka 5 nije zakucana...NjJihov "posao" bi bio da preslu?aju sve, uzmu u obzir gomilu muzičkih parametara i odaberu dva učesnika. Nagrada bi bila profesionalna usluga masterovanja ukupno 3 pesme, prva nagrada masterovanje dve a druga nagrada masterovanje jedne. Ovu profesionalnu uslugu koja bi se odradila za dobitnike BIH JA PLATIO. Dobitnici bi odabranom master majstoru poslali svoj WAV (jean ili dva), taj master majstor od mene dobije NOVAC, odradi svoju uslugu i vrati dobitniku MASTEROVAN WAV. Dakle Gregor, ovo bi sa gledi?ta master majstora bio PLAĆEN posao, nema tu nikakvog dokazivanja o kojem ti pi?e?. Propagandu dobija Forum, MI SVI. Jel treba jo? da obja?njavam ovo? Kako Arture ti dobi utisak da bi ovo bila neka gnjava?a i da treba pustiti ljude da ?ive i zaradjuju a eto ja im kao mojim namerama u tome smetam. ?ta li te na to navede u mojem pisaniju, stvarno mi nije jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
pa u suštini, do ovogo posta, meni većina stvari u tom tvom pisanju i nije bila najjasnija. Što je više do pisanja nego do ideje. Al dobro, sad si se otvorio, pa da vidimo dal će nekog ideja sama po sebi da privuče
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Kad da kacimo mixeve?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
Mo?da je već bilo, al evo, na jednom mestu | Arthur | Promocija radova | 2 | 27-04-2010 02:05 PM |
jel zna neko mo?da NTLDR??? | babilon33 | Computer Hardware | 1 | 20-06-2008 11:49 AM |
Cd Mastering On Your Pc | AcaHari | Tutorijali | 1 | 19-12-2007 04:02 PM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |