|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() Da.. Smac! Ima ga u svakom supermarketu.. I ja sam bio skeptican kad su mi rekli za njega, probao da drljam neki stari dj mixer prvo za svaki slucaj i sve je bilo ok. Tad sam presao na ostale stvari i nista mi nije unistio.. Sad ne znam za stare stvari is 60-tih i njihovu stampu sto perun kaze.. Jednom sam davno sa starog ch-stripa izbrisao malo slova (pola release) sa krpicom i vodom cak, bez upiranja. ![]()
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma ja mislim da bi skoro svi deterđenti odradili posao! Najveci je problem sto za efikasno i temeljito ciscenje sve treba rastaviti. Sjecam se prije godinu dana da su meni otpali prsti dok sam pocupao sve kapice s knobova na mom pultu. Al onda ih se lako ocisti. I dobra je fora ako ide skinuti gornju plocu s miksera (ako nije modularni), dakle kompletno ju odsarafiti i odvojiti od potova i pcb-a, i onda to sa spuzvicom i nekim laganim sredstvom za ciscenje ribati. Kad se osusi i nazad sastavi izgleda stvarno kao novo!
A ovo s teslanolom pretpostavljam da mislite samo na ciscenje masnoca s pcb-a i potova? Hm..cini se skupo i besmisleno trositi teslanol (ili bilo sto slicno...PRF, kontakt sto god) na knobove! Boggijeva je metoda najbolja. Topla voda, deterđent i brate ribaj to do besvijesti.
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
WD-40...!
Ja sam njim ocistio gomilu sprava, verovatno ce se javiti ljudi sa "to ne sme",ali evo ja to radio i radi odlicno,vrati "mint condition",vrlo malo je dovoljno,ne treba preterivati i dobro utrljati...! ...Moze i limunovo ulje, koriste ga gitaristi za odmascivanje vrata i pragova...
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
http://www.metrovacworld.com/DataVac%20Pro
Ako nekog zanima, moze da mi se obrati na pm ili na 063/ 8351-561 . Koristim ga i sam jer prebacivanjem creva na drugu stranu dobijate neshto poput kompresora samo mnogo bolje,manje i efikasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Knobove stavi? u onu vrečicu za pranje čarapa i strpa? u ve? ma?inu sa prljavim rubljem.
I to je to. Izadju van blistavo čisti. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring - Leveli i tehnike | Edi Prog | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 29-04-2008 01:23 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Tehnike snimanja bubnja | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 25-02-2006 07:17 PM |
Stereo Tehnike | dvuckovic | Tutorijali | 2 | 30-09-2005 11:39 PM |
Vokal::: tehnike | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 21-06-2003 08:52 PM |