|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
nisam kompetentan za sam zvuk i ostalo al pesma mi se mnogo dopada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Redd je radio jedan kolega sa foruma, to je lampa?ki preamp koji ima stvarno odličan zvuk i mo?e bez problema "tjerati" i ribon mikrofone, ?to je nama bitno, jer osim nekog zvuka 60ih, probat ćemo ganjati i neke 50te, pa nam je cilj imati ?to vi?e vintage opreme. Imamo namjeru napraviti jo? 3 takva preampa, tako da sa 4 lampa?ka kanala mo?emo ući u komp. Trenutno imamo Presonusovu 8 kanalnu karticu. Inače nabavljamo pomalo neke vintage mikrofone - akg d19, akg d12, akg d190, sennheiser 421... i planiramo se baciti na izradu EMT140 plate reverba... Eto, samo vintage ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Obično mi se ne dopada kad bendovi sa ovih prostora pevaju na engleskom, ali ovde je izgovor savršen i to stvarno ima smisla. Od "izvornih" engleskih grupa koje furaju ovaj stil dobar je The Coral, s tim što je kod njih uticaj Bitlsa dosta začinjen i Dorsima. BTW, njihova pesma "Late Afternoon" me po atmosferi neverovatno podseća na Azrinu "Život običnog tempa" - ima čak i stih "Dogs barking outside" / "I psi laju u susret danu". (Inače, mislim da je kod nas jedino Štulić uspeo napraviti nešto što ima stvarni duh Bitlsa - na primer, uporedi pesme "Sunčana strana ulice" i "I'll Follow The Sun".)
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kako je ovo predobra stvar!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() kako bih se zajebavao sa ovim ne bih 7 dana silazio sa kompa ![]() da iammam kanale ![]() google malo preteruje, al realno ovo u pravim rukama bi bio klasik za pokolenja svaka cast, realno!
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
sad sam ovo otpanjio na Yamanama (u pola 6 ujutru
![]() nis' ne diraj, ne p'paj!!!!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|