Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25-08-2010, 10:49 PM   #7
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: You see her smiling

Quote:
Originally Posted by igormink View Post
Hvala puno na komplimentima Kao ?to si i sam primjetio, Beatlesi su nam najveći uzor, iako nam nije ba? cilj skidati njihove pjesme, ali nam odgovara taj njihov zvuk i melodioznost, pa na kraju valjda malo podsjeća na njih. Naravno, nikako se ne bi drznuo raditi ikakvu usporedbu. Priča je krenula sa nas 3 frenda koji već dugo imamo podosta svojih pjesama (30-40) koje smo odlučili pomalo snimati. Zapravo i nismo imali namjeru raditi neki bend, nego samo za svoj gu?t malo snimiti svoje pjesme, čisto da ih malo čujemo. Sad razmi?ljamo (kako se snimamo i nove stvari) da pomalo to počnemo i svirati, ali to su samo planovi. Projekt smo nazvali MINK (po na?im inicijalima), a vidjet ćemo kako će to ići dalje. Inače ovo su nam prvi snimci, pa se naravno ne mogu očekivati nikakva čuda od produkcije, ali u međuvremenu smo pone?to naučili, napravili Redd47 preamp (kao u konzoli u Abbey Roadu), kupili bolje mikrofone, monitore, pa razmi?ljamo da neke od ovih snimki i ponovimo. Evo imamo jo? jednu pjesmu koju smo snimili prvu prije par godina, stavit ću ju na forum, iako zvukovno nije ne?to kvalitetna.
Hvala na podr?ci jo? jednom!!!!
U svakom slučaju, danas i nema mnogo smisla postaviti sebi nekakve megalomanske ciljeve. Pravi? ono u čemu u?iva?, a ako se nađe jo? neko kome se to dopada, tim bolje. Samo napred, koliko god imate motivacije i vremena! Meni ovo sve zvuči tačno onako kako treba i vidi se da vam neće biti potrebna "stručna" pomoć po pitanju produkcije. Ja već od ovoga ?to si poslao pravim sebi jedan Mink EP.
?to se tiče opreme, ba? me zanima kako ste napravili taj Redd 47; zvuči kao ozbiljan poduhvat. Imate li neki vi?ekanalni interfejs?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules