|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
u nuendu 4 ,import from audio cd,nikad ne radi (nije radilo ni u 3...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
meni se to isto desavalo i ez gore navedenog u nekim verzijama (mislim bas u N3)
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Cubase5.....svaki put kada koristim oxford eq prilikom gasenja istog desava se crash
![]() mislis do mog kompa....ja sam ok Last edited by LA-2A; 13-07-2010 at 09:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
to je nesto do tebe, inace se ne desava
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
cubase 5 krašira čim pređe potrošnju od 1.3gb ram-a (najtačnije možete videti u Task Manageru, processes, pa sortirate po potrošnji memorije). Nuendo 4 ne krašira, samo jednostavno iskulira šta sam mu tražio. hvala mu na tome
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ziva istina! Ali nuendo 4 nasuprot cubase-u 5 nekad jednostavno odluci da ne prihvati odredjeni plug kod mene.... Bez obzira koji je to plug.. Bez da crushira, samo jednostavno nece u odredjenom projektu.. Smarach!
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
linplug rm v mi zabode kad ga ucitam ili promenim kit ... cubase 5 ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam stekao utisak da i UAD 2 ima udela u svemu i on takodje kuje pri tim situacijama
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
evo meni je sx5 odjednom odluchio da ne prima massive chim se digne, cubase se gasi i zablokira mi audio driver.. i ako je prazan projekat.. prekjuche je radilo.. :/ otprilike.. pet dana nisam bio na kompu, niko ga nije palio ni dirao.. od jednom ne radi.. poslednji put je radio i tako neke kombinacije plugova rushe.. neke jednostavno nece da digne ludnica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Popis Svih Analognih Izvora Zvuka | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 27-09-2008 02:21 PM |