|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
@silicon
he he he....zar nema i nekih drugih sprava koje su ljudi kupili i za neke neće da priznaju da rade isto ili sa maaaalim razlikama ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() Quote:
Slusao sam juce kako radi Duende na pravim, skupim monitorima. Taj eq sa sa Duende je fenomenalan. Nisam imao prilike da cujem x reverb. Ali samo eq je dovoljan da bi kupio tu spravu. Isto tako sam poredio kako radi "nas" berindzer u odnosu na MCI JH 500, sigurno bi ti se Berindzer vise svideo, a i jeftiniji je 10 puta. Nema ni neke razlike izmedju Neumana i SM 57. Al' ja opet nekako bi pre radio sa ovim prvim. Sve je stvar ukusa i psihologije. Ako dovoljno jako verujes da je to isto, mozda ce i biti isto, al; za tebe. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Nikad mi nije bila jasna logika da nešto kao zvuči dobro na pravim , skupim monitorima...ne radi se valjda produkcija da se sluša na pravim skupim monitorima, nego znamo svi na čemu i kako...kakva onda vajda ako nešto na pravim skupim monitorima kida, a ovamo se ne čuje neka drastična razlika!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
Sve više mislim da je ova audio produkcija toliko napredovala da je to nezdravo
![]() ![]() ![]() Last edited by balthazaar; 25-12-2009 at 08:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Banned
|
![]() Quote:
To vise zavisi od onoga koji slusa. Neko bolje cuje, neko slabije... Quote:
Bolje je slusati muziku na dobrim uredjajima, nego na slusalicama od 50 din. Ali nevredi raspravljati o ukusima. Ja sam i rekao da nas Berindzer bolje radi od MCI, uporedjivali smo. I da nema neke razlike izmedju Neumana i mikrofona od 50 evra. Ali se meni ipak vise svidja MCI + Neuman. Dobar alat vredi. I nije skup za zvuk koji pruza. To nije neki vrhunski zvuk, ali je sasvim solidan. Last edited by google; 25-12-2009 at 09:13 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sa ovim se potpuno slazem ![]() Ja sam za jedan veliki test, ako se slazete ... Tipa da napravimo jedan thread u kom cemo uporediti sve raspolozive comp, eq, reverbe... I da fajlove kacimo na server rumskog , kako bi stalno bili dostupni, ako se slazu modovi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Naravno, ovde mislim samo na VST, DSP ili native, nije bitno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
antress | voomighty | Audio Software | 17 | 22-01-2011 08:47 PM |
http://antress.webng.com/ | ultrasoundd | Audio Software | 1 | 26-04-2009 10:22 PM |