|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
ne treba meni sabirnica.. al neki aws bi lepo legao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
kul ideja! Ta-ta-ta-tiraa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
kad si bas navalio....(he he..)
Ook je..veri old skul! Dobar (samplovani loop)..rap - onako, refren - onako. ovo je Will Smith teritorija. Imao je par "letnjih" stvari u ovom fazonu.. Taj vocoder / autotune nisam primetio na prvo slusanje (na zvucniku od kompjutera) a da je popularno - jeste! Gde zivi Flamez, pa nije cuo da ubise boga od Auto Tune-a i vocodera u zadnjih godinu dana??? A sto kaze Vasa...sto se toliko brines za komentare? Cepaj i radi...bice nesto valjda. kod nas (ovo vazi za sve nase krajeve i za 99% od nase muzike) pevanje i repovanje je uvek drugo-razredno ili cak trece razredno u odnosu na muziku. Muzika se danas da sklepati..malo loop. malo sampler, dve gotove linije iz soft sinta i eto pesme...a kad treba da dodje ONO glavno...GLAS / VOKAL / DELIVERY / IZVEDBA..sta vec - trt! Traljavo, musavo, neubedljivo, glasovi obicni, bezbojni, mlitavi, bez osecaja za ritam, bez osecaja za muziku i tekst itd... Siguran sam kad nesto bude do jaja da ce svi primetiti...!! Al' kad malo bolje razmislim..mozda i nece/jer je bilo pohvalnih komentara i na neke prave amaterske radove...ne znam.. Ali ti samo cepaj svoje - kvantitet pomaze da se dodje do kvaliteta!!
![]() |
#15 | |||||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() a naravno da su mi bitna mishljenja i ostalih, jer je bitno da se vecini svidi.. ako su brojniji onda jednostavno da vidim shta se vecini ne svidja.. eto.. zato sam tako dosadan.. jednostavno ne bih da bude muzika samo za klince i klinceze (a hip hop mogu i starija ekipa da slusha - dokazano) pa bih da vidim kako vas radi sve ovo. poz |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja cu se slozit s onim sto je DaBear napisao oko vokala. Beat je stvarno cool, al svi vokali su mi tako-tako. Posebno onaj na 1:42 sto krene nesto pjevat ali je toliko van tonaliteta da to nije normalno. Ja bi ga kuci poslao i nikad mi na snimci ne bi zavrsio. Pa ne moze se ljude bas tako zavaljat da im se podvali neki takav falsh. Tonalna tocnost je nesto sto nema veze s glazbenim stilom. Ljudi cuju ako je nesto falsh i to onda hoce ili nece slusat. Al ne da ih se zeznut! A ako je nesto bas jako falsh onda to moze izvuci samo nevjerovatna uvjerljivost izvedbe, a o tome se uopce ovdje ne moze govoriti.
Po meni, stvar nije singl ali je dobar filler na albumu za one ljubitelje hip-hopa. Izvan tih okvira ce tesko funkcionirat... Zabavna je! Beat ju vadi jer je bas cool!
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() hvala na komentaru.. inache, nismo ovo ni videli kao singl.. bash kao filler ali moze da bude kul bash rep publici.. jesi chuo ostale? kapiram da bi ti se vishe svidele.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Evo da se i ja javim sale.
![]() Ne javljam se na ove teme promocije radova (tj slabo), iz prostog razloga sto sam komp koji mi je za net prebacio u drugu prostoriju i jedino mi je slusanje na njemu zvucnik sa 'produznog' USB Hub-a za kojeg su standardni kompjuterski od 20e majka.... Za ovu priliku sam razvukao po kuci neka 2 chinch kabla po 5m sa par adaptera i dovukao ih nekako do mixera... (sad moram pod tush automatski zbog ovoga) ![]() Ovako.... Sto mi se svidja najvise kod tebe je sto radis dosta, i radis to sa dosta strasti! Meni je to bitno kad slusam bilo kakvog izvodjaca/producenta. Nebitan je pravac... Mixevi su ti bolji i bolji iz dana u dan, lezi ok sve ovdje. Bit je veseo, dobar i nemam zamjerke, osjeca se znanje i trud tu. Ali... No disrespect!!! Ne znam ko su emcee-jevi, jesi li ti jedan od njih ili ne?? To mi je ubjedljivo najlosija karika ovdje! Kapiram da ste htjeli postici old school vibe i sve to, ali me jednostavno ne rade!
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ja nikad nisam kapirao kad neko kaze.."to smo bas hteli da zvuci glupo (?) ..a kamoli "da bi refren dobio na retardiranosti"???!!!" Pa zasto bi neko slusao retardirani refren?? Iz kog razloga? Ljudi valjda zele da slusaju dobru muziku..a ne retardiranu muziku..?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Ako je 'pametno i fino dozirano retardirano' moze da probudi emociju veselja u tom trenutku, i samim tim se svidi slusaocu
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soundless - policajac sa Banovog brda | HeatMan | Promocija radova | 9 | 06-09-2009 06:28 PM |