|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
imam 8500gt i ne bi trebalo da se greje vise od 65-70 ?C
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Kazu da se ove 9600gt kartice malo greju, ali sa druge strane treba im dodatno napajanje i trose dosta struje, a i cena im nije bas mala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Zar sumnjas u nas? ![]() Nije da sam protiv gemerskih karti u audio masinama (ugradili smo u nekoliko ruDAWa od 8800GT do 4870) ali ako vec imate audio masinu (podrazumijeva nesto manji airflow u kucistu zbog stishanih ventilatora) onda treba uzimati sa aktivnim hladjenjima, jer sa tim kartama se nije igrati po pitanju zagrijavanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() in my posession ![]() moze i da potera neke dobre "stare" igre bez problema ponekad mada za to sluzi playstation!
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Sad cu da narucim... samo da svane ![]() Hvala!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Pojavile su se ove nove kartice iz green edition serije i kazu da se jako malo greju i malo struje trose (netreba im dodatno napajanje), a imaju performanse tek nesto slabije od klasicnih verzija, pa ko voli da ponekad nesto i odigra...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
A zbog cega meni pishti 7300gt?
![]() |
#18 |
Administrator
|
![]()
Vjerovatno imas MSI 7300GT , ili Gigabyte... One su, ovim redom, pishtile kod nas na testu (MSI najvise, Gigabyte srednje, dok na kraju nismo probali ASUS koji ni malo ne pishti). Ali cak i MSI sa svojim pishtanjem je znao da "umukne" kada ga stavimo u bilo koje od nasih adaptiranih ruDAW kucista
![]() Graficke pishte kao i sve ostalo sto moze da pishti (napajanja, maticne ploce itd) zbog PWM naponskih regulatora, koji obicno imaju zadatak da jednosmjernu struju pretvaraju u impulsnu relativno visoke frekvencije (otuda i to pistanje, kada se javi mali prostor za rezonancu materijala od koga je napravljen) kako bi je transformisali ili bolje kontrolisali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Moja je Asus 7300Gt..
![]()
![]() |
#20 |
Administrator
|
![]()
Hm...pazi, desava se da jedna serija stigne ovakva, druga onakva, tako da me ne iznenadjuje sto kod tebe gotovo ista karta se ponasa drugacije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju klavijaturu? | Danny Lou | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-10-2009 01:39 PM |
koju konfiguraciju? | luka | Computer Hardware | 0 | 05-11-2005 08:42 AM |