|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() hvala enivej.. gledam sad sa caletovom firmom da uvezu neke karte, pa bi mozda mogao i neki dil sa vama da se odradi.. samo ne znam koji model tachno da jurim i koju firmu.. mislim vidim shta su ljudi vec rekli na ovoj temi, ali kapiram da ti imash najvishe iskustva poz edit: npr, ovo shto je yanprawda ostavio.. hp ce najlakshe preko njih da se nabavi jer rade uglavnom sa hp-om.. tj beshe digital, pa compaq pa hp na kraju hahah Last edited by HeatMan; 15-06-2009 at 02:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
konačno su u Vemilu dobili fw karticu!
![]() http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTem...&Sifra=1140022 odem tamo, kupim i sav sretan dodjem doma ubodem u lap ( acer 5920) i krepa mi komp u 5 sekundi!?!?! ![]() imam tc konnekt 24da spajam je na mali fw 400 u lap nikako nisam mogao da ju pripitomim, a nakon tog incidenta komp mi čudno radi ( mislim da se ta karta zakačila sa grafičkom jer su na istom portu). Od tada mi nakon svakog podizanja sistema bude crni ekran i piše : "system configuration data write error" pa pritiskom na tipku F1 privremeno rešavam "kvar" ![]() ne mogu nigdje na netu naći ništa o tom "kvaru"... p.s. kartu sam vratio... Last edited by paris.rukiz; 16-06-2009 at 08:37 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Za sve sto vam treba od periferije kao i od ozbiljnog PC/Mac hardvera mozete naci ovde .... Trazite Pedju i kazete da vas je Srdjan poslao i covek vam sve zavrsi u najkracem roku ... pozz http://www.pcpractic.rs/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
@perfect: hvala, cu da probam..
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uad 2 quad - koju karticu uzeti? | HeatMan | DSP forum | 19 | 15-10-2009 03:25 AM |
Koju elektrichnu bass gitaru uzeti do 400/500 e? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 07-08-2008 05:25 PM |
Koju eksternu zvucnu kartu? | Melinda | Computer Hardware | 2 | 02-03-2007 12:52 AM |
koju zvuchnu kartu? | 3MAJ | Computer Hardware | 3 | 21-03-2004 01:00 PM |