|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ne kazem da drugi nemaju opet to je cisto lichno naravski od indexa....... tuzno sto je DAVORIN umro.........koji je to glas bio bio sam na poslednjem koncertu INDEXA sa njim na chelu u Centru Sava
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 15-03-2009 at 09:22 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
A ja htio ići na onaj posljednji u Banja Luci, kad je jedva ispjevao, a Peco nije mogao odlupati pola.
I ne odoh ; a sad mi ?ao - veoma. ?ta da se radi? Idemo dalje za iste pare. ![]() Oliver D. ima dalmo?ki izraz za Davorina : "interesantno grlo" ka?e. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ovo je IMO jedina stvar na planeti koja moze bar malko da mu prismrdi Peter Gabriel GROWING - Milan 2003 i ovo je blizu, ko ima DVD zna kakva je ovo histerija Myl?ne Farmer-Myl?nium-Myl?nium Tour i moj omiljeni seks, najglasniji show ikada PAZNJA!!!! ako klikcete na sledeci link, OBAVEZNO UTISHATI zvucnike, staviti slusalice isto UTISATI i polako pojacavati, ovo je stvarno Bozanski zvuk ali samo PAZLJIVO ![]() My Bloody Valentine
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Dok Kaliopi - very nice... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
@ Zlobi?a
Ma ?ta ću se ljutiti? ![]() A to ?to ti se ne dopada je radi vremenske distance u rodnim listovima između nas - vjerovatno. Ja nisam rekao da se meni Kaliopi ne dopada : taman posla ; mislim i pojava ![]() Ali, ima jo? Bosne, Save, Drave, Dunava, ... da proteče - i ha ha, da dostogne Terezine interpretatorske kvalitete ; kao i pjevačkog iskustva koje ide sa godinama sta?a. Nadovezah se samo na presmjelu tvrdnju o naj na prostorima ex. Yu, i ni?ta vi?e. Nisam ja fan ni jedne ni druge. Meni se dopada npr. Usnija Red?epova, Esma Red?epova, i sl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako da snimim ono sto cujem? | LAMPASH | Audio Software | 27 | 21-10-2011 04:12 PM |
I ja bih da cujem kritike ;) | Hepek | Promocija radova | 0 | 07-07-2009 06:28 AM |