|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Al' majke mi, svaka čast na poku?aju ![]() Ja da sam neko mudo (npr. Tijanić) lepo bih poni?tio konkurs i poslao u Moskvu onu dvojicu ?to se lo?e na Karerasa i Dominga, a zvuče ko solisti hora JNA. Obukao bih im paradne uniforme, turio im sablje, na binu da uja?u na konjima, epopeja, ludilo. Ili mo?da onu dvojicu koji "nedostaju". Ti su ipak najbolji. Čist Zen. Ali sve u svemu - kakva je to manifestacija u globalu (mislim na Evrosong, ne samo na Beosong) sve je to kompatibilno. Evo, i ja se trudim da budem pozitivan ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
hehe, pa naravno da zelimo biti pozitivni, ovo je nas grad i zemlja u kojoj smo se rodili i zelimo sve najbolje , nije da se ljudi ne trude, al ne ide pa ne ide, mislim na komercijalnu muziku
nije mi jasno kako Grci kakav god pop-narodnjak-turbo dark da naprave u 80% slucajeva je odlican, a mi kao komse mozemo samo da sanjamo o jednom procentu da vredi u bilo kom zabavnom ili sevdahckom smislu, opet mislim na komercijalnu muziku evo npr bas upravo slusam Top Gun soundtrack, da li cemo ikada imati makar pola od pola od pola od jednog hita sa ove ploce ![]() (just sayin') ![]()
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 06-03-2009 at 02:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A evo i pesme koja nedostaje gornjoj kolekciji (#11): http://www.youtube.com/watch?v=xdKYcFxTKMg
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
#11 bi voleo da pobedi !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
A kako se zovu oni nesrecnici sto pevaju the best of queen?
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() @OFF: Misli? na Pozitivan haos? I ime ime je dobro: em pevaju ko solisti hora JNA, em imaju ime ko pank bend sastavljen od tri vodnika prve klase i zastavnika...
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Mene je sramota sto zivim u zemlji gde zivi i jedan Ognjen Amidzic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Znaci, za njih cu da glasam - sto gore, to bolje!
![]() |
#20 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Evo dokaz: http://www.youtube.com/watch?v=6wskfUdVCeM&fmt=18 pa kome se ne svidja - ljubomoran je ![]() A ova stvar za Beoviziju.... Tekst je stvarno problem. Ja iskreno verujem da pobedjuje Marko Kon, jer ako nema ni jedna ozbiljno dobra stvar, ljudi ce iz zajebavanja da glasaju za njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
Kalson - Like You EP [E75 Records 004] (2009) | kalson | Promocija radova | 4 | 30-08-2009 01:28 AM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Grammy 2009 | idekius | Razno | 24 | 04-03-2009 09:56 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |