|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
I pored obecanja koja su delovala kao navlaka, Pro Tools 8 je daleko otisao od onoga sto je bio, odlican za audio, ali MIDI pomalo zbunjujuci... Napokon pored Logic-a i Steinberg-a predstavlja ravnopravnog rivala, bar kad govorimo o lakoci rada u MIDI sto mu je najvise prigovarano, sta vise sada je po nekim stvarima cak i u prednosti tako da se sada sve svodi na par promila da li levo, ili desno, pitanje je samo odluke i navike, afiniteta i ukusa...
Probas, vidis da li te radi i radis, nema tu filozofije, Sonar 8 je svakako vlo ozbiljan, svako ko kaze suprotno jos uvek je zarobljen nezrelim klanovskim prepucavanjem... Last edited by kravadinka; 07-02-2009 at 01:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Sonar je inteligentno rije?en program. ?to se tiče zamjerki za (ne)preglednost, one ne stoje jer Sonar mo?e da se podesi tako da je sve pri ruci i na viđelu. Posebno ako se mudro rasporede kratice u Key Bindings. A midi mu je neprevaziđen, svakako.
![]() Edit: I pitao bih uspud, ako neko zna da mi ka?e: gdje je u Nuendu/Cubaseu opcija da prilikom pokretanja sekvencera ne provjerava VST-bazu? To znatno usporava podizanje programa jer svaki put iznova provjerava... Kod Sonara to provjeravanje odradi? samo jednom, i to kad ga instalira?. On tada pronađe raspolo?ive VST-e, i vi?e nema potrebe da stalno iznova tra?i (dovoljno je dečekirati opciju "skeniraj prilikom podizanja sonara"). Ako se pak instalira neki novi VST, on se mo?e ru;no pokrenuti scan da se nađu novi plugini. Zato se on brzo podi?e. Mo?da i N/C to imaju al ja nisam uspio pronaći tu opciju. Poz.
______ Adagio Last edited by Tolerancija; 17-02-2009 at 10:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
http://www.sonarvstudio.com/360.php?play=console
koja boles' ne verujem sto ranije ovo nisam video, ali uprkos tome dzaba mi i sto sam video ![]() ![]() ![]() MNOGO JE LEPO ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ljudi | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 2 | 29-04-2009 09:44 AM |