![]() |
Ljudi okrio sam-Sonar!
Pošto me dosta toga nervira kod SX instalirao sam Sonar 8 i gle čudaaa:D
Otvara se munjevito (naspram SX koji stalno nešo ućitava) Midi uvućeš ništa ne pita odmah razmjesti kanale..uvućeš karaoke ista stvar. Midi na mixeru podešavaš kako hoćeš i kad snimiš zapis tako i ostane. itd..itd ozbiljno sam uzdrman..još ga proućavam..nema mi neke opcije (ili ima?) koje ima SX ali sve za sad tako pitko radi da je za čuditi. Audio još nisam ni pokušavao ali izgleda da ću se ozbiljno pozabaviti Sonarom. Vaša iskustva??:grin: |
Re: Ljudi okrio sam-Sonar!
Meni Sonar izgleda kao da mu je bomba pala na GUI :D
|
Obavezno procitaj Sonar Power knjigu(mislim da je zadnja za verziju 6 ali nebitno...) . Najbolji tutorijal, korak po korak da naucis Sonar.
8-ica ima bas lep interfejs, skinuo sam demo pre par dana da probam(150mbyte instalacija) ali su mi Logic i Cubase nekako najpregledniji... |
Steinberg rules :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
EDIT: a da je brz, brz je ko rz brzotrz |
Kao ?to rekoh Cubase radim od malih nogu:da: ali neke stvari me ?ivciraju
(ne računajte 4) Govorim samo o midi editu itd.. Primjeri: kod otvaranja Cubase SX3 otvara se 30 sek (-/+) sonar 4 sec. Otvaranje midi filea makar je pode?eno u SX on ga otvara u jednoj traci i onda dissolve part(ne sve)....Sonar munjevito otvara "vi?etraćno" Midi Mixer u Cubaseu volume radi ali panorama nema ?anse..u sonaru sve bez problema....ima jo? toga dosta ..?to mi se ćini stabilniji ?to se tiće MIDI-ja. Nema ?anse da napustim SX/Nuendo ali samo primjećujem neke priće :D:da: |
Quote:
da pricali smo o tome na chat-u mnogo vremena trosimo na isprobavanja da bi poboljsali neku opciju a pritom neka druga bude bolja u starom sekvenceru.... i gde smo nigde :) kad ce vec da se pojavi taj supersekvencer :confused::rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:42 PM. |