|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Po mom dosadasnjem iskustvu ni jedan VST aditiv sint se nije priblizio dovoljno hardveru.
K5000 je jedan od najludjih sintova koje sam ikada imao i svirao. Daleko od toga da ima samo lepe padove i da je za New Age...to je jedna vrlo bolesna mashina koju mozes ili da obozavas ili da mrzis, trece ne postoji. Osim toga najbolje napravljen sint sa najboljom sint dirkom ikada!!!
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zvukovi koje je K5000 u stanju da izbaci su toliko unikatno da ne podsecaju bas na nijedni spravu na ovom svetu. Definitivno nije jedini sint koji trebas imati u studiju, a i besmisleno je da pokusavas da emuliras "analogiju" sa njime (a dosta razocharenja je bilo po tom pitanju)...Nasao sam i podatak da ga je Mr. Goldsmith ili kako se vec zove (sound designer za filmove) koristio u filmu ALIENS ![]() ![]() JEDVA CHEKAM DA STIGNE U MOJ BRLOG Last edited by silicon science; 14-12-2008 at 10:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ali Morphine je najbolji:
![]() camelon mi nije nesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Aliens je izasao 1986. 10 godina prije K5000S, koji izlazi kasne 1996.
ili si mislio na neki kasniji Alien, ili na pretecu k5000, Kawai K5.. ![]() Jerry Goldsmith je pisao glazbu za prvi Alien (1979). sto se VSTija tice , koristio sam Morphine i Chameleon 5000. nije lose, ali sve ima slican prizvuk i dosta je drveno, tanasno. medjutim za mixdown sam ih izvukao van, analog delay, pa na GR preamp malo "nagario", i onda poslao u Eventide. stvarno pomaze. ne kazem da treba imat eventide, ali bilo kakav outboard ce mu dati zivota - filter, chorus, delay, lexicon itd.. nebi se slozio da nijedan VSTi nema mogucnosti koje ima K5000. neke nema, al ima druge koje 5000 nema. medjutim kako to zvuci, to je sasvim drugi par opanaka- opcenito su VSTi cisci i precizniji i hladniji,.aku niti jedan nema K5000 sound. organičan i, eto ponavljam, jedan od najtoplijih digitalaca ikad. ali , treba mu posvetiti vremena. nije to blofeld, pa da odmah "iz kutije" zvuci seksi.. to zna zavarati. nadam se da ga neces prodavati za mjesec dana.. Silicone .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
mod?rateur analogue
|
![]()
PS pitao si me na PM.. ja nisam puno koristio macro control na K5000W, ali je zgodan jer odasilje midi controllere... pa ono mozes u real-timeu da sarafis.. ali za dublji programming... nebitan.
kod K5000W: zahvata sa sampleovima .. nema. taj engine je potpuno zaseban. tipican ROMpler, kao triton i motif itd.. medjutim imas kratke sampleove za attack tranziente u S enginu (koji se nalazi i unutar W) oni se mogu kombinirati sa additivom. morphing je predcvidjenm izmedju dva additive wave-a... jednostavno proseta svaki harmonik do nove pozicije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A za dublji programing definitivno Sound diver ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |