|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Evo i ja da se pohvalim da posedujem slusalice, koje su extremno izolovane, kod njih nema sanse da prodre zvuk spolja i ako odvrnete do daske mix, imaju metronom u sebi, a za bubnjare su idealne, jer skidaju decibele i kad ih stavite na glavu bubnjar apsolutno cuje svaki svoj udarac odsviran tj. samu buku upijaju i sve se kristalno cisto cuje (kad se samo stave na glavu bez ukljucivanja kabla), marka je StudioKanss (USA) platio sam ih 150e i kupljene su u Frankfurtu Cream-musik, verujte da nisam mogao da verujem da to tako dobro radi i dihtuje pogotovo za bubnjare, imam i dt770 ali ovo je nesto sasvim drugo kao terminator su ne mozes im nista !!! Pozdrav svima !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]()
pogledaj i beyerdynamic dt 150.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
perunche, el bi mogao nekako da probam te slushke? hocu da ih naruchim, imam neke at.. dobre su.. i sve.. al jebesh ga leakuje mi opasno u mic.. snimao sam gitaru pre par nedelja dva c451b na 12tom pragu shurka usmerena u deseti i u pauzama mi se chuje kliker.. popizdeo sam skroz..
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
^ja naruchio. prvi put opremu preko thomanna.. tako da cemo da vidimo kako ce to da prodje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
kako im plaćaš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
ufff
nisam ni video pitanje... al pametno pitanje.. probao visa electronom i dobio: From: Thomann International Hotline [mailto:international@thomann.de] Sent: 13. decembar 2008 8:50 To: ![]() Subject: order Hi there, Please note we are only able to accept payment by bank transfer to your country, your order could therefore not be processed. ------------------------------------------------------------------- kako sad jebem ti srbiju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
inache skinuli su mi pare sa rachuna..
i tek shta sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Idi u banku i objasni sta se dogodilo.
Odstampaj poruku sa Thomanna, a u medjuvremenu im trazi INVOICE za spravu. Ponesi ga u banku... Sigurno neces problem sa karticom, tj. transferom resiti na Rumskom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
pa dobro, da.. al prvi put da se ovako zajebem.. idem chim ustanem u banku..
hvala.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
i javi dal si uspeo, živo me zanima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje slusalice da kupim za snimanje vokala? | Mrav | Monitoring | 2 | 15-12-2008 05:16 PM |
Dobro do?li!! | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 19 | 13-08-2008 01:15 PM |
Nije mi dobro... | kVu | Razno | 49 | 27-02-2008 03:15 PM |
koje pro slusalice za mix? | bezsmisla | Monitoring | 8 | 09-03-2005 10:53 AM |