|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kad smo kod laptopa...toshiba a200...dolazi sa vistom home premium. na mome sam je ostavio i evo rado ko' urica od 4. mjeseca. jedan kolega je uzeo takodjer a200 (nisu identicni podmodeli ali razlike su sitne), srusio odma vistu i stavio xp. za 2 mjeseca vratio vistu ![]() btw. vi kojima vam vista "zabada" nove laptope....skinite prvo sp1 i provjerite dobro disk ako imate one intelove govnave matrix storage drivere. ja sam nedavno imao prilicno neugodno iskustvo...snima se ziva svirka, 18 kanala sa firefacea....nista ekstra, 44.1 24bit....snima snima snima....i stane...kaze nintendo, too many tracks recording?!?! ma sta tu meni, ti će? meni! na kraju sam snimao na vanjski usb hard bez problema. no, neugodno iznenadjenje me docekalo drugi dan kad sam trazio simptome... nikako da ukljucim write cache na disku! ja ga ukljucim - on se iskljuci....nije ni cudo da je on meni "tu meni..."! rjesenje...makao govnave matrix drivere....ukljucen write cache....za test nintendo snimao ne 18 nego 24 kanala sa firefacea...vise od 3 sata, bez "tu meni..." jos jedna stvar....ja sam na laptopu iskljucio i indexing i superfetch ....na radnom sam ostavio superfetch...kad radim sa audiom, iskljucim aero tj. opciju desktop composition...i nema frke! dok je ukljucen ima problemcica sa krckanjem na nizim latencijama...ali kad se iskljuci....ko' bebina guza! ___________________ -- ti će? meni "tu meni..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vista & D.A.W. | 66musicman | Audio Software | 2 | 19-05-2009 02:20 AM |