|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Pa ako ti prepuni memoriju i prsne kad krene da unfrizuje, ti otkaci vezu plugina sa lokacijom semplova jednostavnim preimenovanjem foldera i onda ce ti podici projekat, a kasnije znas i sam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
intel dualcore duo 2,6 ghz
3gb memorije dual channel (nikad je ne popunim vishe od 70 posto) asusova matichna shto mi je diviner preporuchio (tj celu konfiguraciju smo smuckali zajedno svi na rumskom) veliki brzi diskovi.. sve je kako valja, osim shto je sx domaci.. to me jebe.. i nije za grua nego za mene.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mason
|
![]()
...to te sigurno ne zeza... jer... nema razlike, osim u domenu maste.
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
jel?
onda mi objasni kako ne mogu da kopiram setovanja sa jedne trake na drugu? kako nece da se ugasi (osim kad ga ctrl+alt+delete-ujem) sam kad je dignut altiverb zashto nece da digne npr tps plug, kada mi je otvoreno bilo shta shto ima veze sa kontaktom? zashto povremeno "ne moze" da sejvira? ako mi kazesh da je u pitanju moj komp, i lepo to obrazlozish, sutra cu da uradim opet sve ispochetka.. a inache, hocu josh jednu quadcore mashinu da nabudzim uz ovu.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Kolju ti se odredjeni plagovi izmedju sebe zbog necega.... Nije do h20 verzije i ja mislim... Bice da je registry zabagovao od necega
Ljudi s kojima povremeno saradjujem imaju slicnih problema, ja nisam (skoro) nikad... Da cuknivo drvo KUC,KUCKUC ![]() A i kad se dese, nadje se nekakvo rjesenje uvjek... Meni npr ovaj novi komp zna da pobudali kod updatea windowsa i zbaci one neke 00002564522tffff greske
![]() |
#16 |
Mason
|
![]()
Naravno da to nije do samog racunara... ali do onoga sto istrpi OS jeste... a nemam kristalnu kuglu da bih znao sta se u tom racunaru tacno desava
![]() Nuendo 3.2, ako je sve lepo instalirano i podeseno NE SME DA ZAJEBAVA. Meni se takve stvari ne desavaju... a da se desavaju, tako kako kazes, pod hitno bih reinstalirao system.
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Amen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
ja imam sx3 i to varijantu koja je shljakala najbolje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
btw josh uvek nece mi se digne..
![]() napravio sam screenshot al mi nestalo struje jbg.. ahahhaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Mason
|
![]() Quote:
Mozda gresim, ali... cini mi se da ti nema druge... P.S. Dok ti ovo kuckam, mixam neka chuda za pozorisnu predstavu u Nuendu, otvorem ni je skype, icq, winamp (zbog slusanja izvezenih mixeva i poredjenja sa drugim pesmama), kupujem neke ribe na facebook igrici "Harem" i nista ne zajebava... Dakle... moze sve da radi bez problema ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo.log.......? | OFF | Audio Software | 21 | 19-02-2008 09:39 PM |
Nuendo 4 | milos | Audio Software | 48 | 29-09-2007 11:25 AM |