|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Administrator
|
![]() Nabavili smo dovoljnu kolicinu PCI-E FireWire karti sa TI chipom tako da mozemo pokoju dati mimo ruDAWa, kostaju oko 40-45 eura. Takodje, u novembru ce nam stici PCI verzije sa FW800 (pogodne za recimo FireFace interfejse) i FW400 konektorima sa slicnom cijenom...
zwer, ako se nisi snasao do sada, a nijedna druga fw karta ti ne radi posao, mozemo ti poslati jednu. PM oko detalja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Hvala na trudu, ali sam nasao karticu sa trazenim chipsetom za nekih 7? nemre? bolivit u jednom bez veze comp shopu. Kupovao sam firewire kabal 4pin na 6pin frajer nije imao pa mi je ponudio neku no name karticu u kojoj je dodan taj kabal ja otvorim i procitam na chipu pi?e TI
![]() Rje?en problem! Hvala dečki! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Nemoze da pishe TI , treba TS.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Nema veze readi savr?eno i kartica mi ne gubi sinhronizaciju sa kompom a to sam i trazio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
|
![]() Za 7 eura je nemoguce da si nabavio TI kartu (otprilike toliko kostaju VIA karte)...Mozda polovnu od neinformisanog lica (koji nije ni znao sta zapravo ima). Zamolio bih te da ponovo pogledas koji je chip i proizvodjac karte, da bismo rjesili nedoumicu (ako nista saznacemo sa kojim to chipom lijepo radi tvoj uredjaj)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ja sam nasao na neku noname firewire kartu sa TI chipsetom, kosta 900 din i radi skroz ok!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Prodavao sam komp sa Phonic Firefly 808 karticom, ali sam imao problem sa sync prema kompu tako da neznam koja kartica je bila ne razmi?ljajući da bi mi opet trebala.
Ali sam na?ao zamjensku ViA varijantu zato jer sam naknadno kupio opet isti FF808, te na mom kompu su ugrađene dvije Asonic jeftilen kartice sa različitim ViA chipset-om, a cijena svake je negdje oko 50kn ili 7?. Ali samo jedna zamjenjuje TI chipset. Moram izvadit komp iz racka da mogu pogledati i javiti Vam, ![]() ************************************************** *** |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
BIT computers! Novi Sad. Oznaka je TSB43AB21A i u pitanju je 1394a protokol.
Last edited by radsoul; 07-11-2008 at 02:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator
|
![]()
Hvala radsoul...
Kazi mi samo kada si kupovao, da li je bilo davno ? I da li na karti ima kakav stiker uvoznika (ili na kutiji, svejedno), deklaracija? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju FW kartu sa TI chipsetom uzeti i gde? | HeatMan | Computer Hardware | 14 | 22-06-2009 04:11 PM |
Emu 1212m, gde kupiti??? | Mitjovan | Computer Hardware | 3 | 13-02-2009 02:26 PM |
Gde kupiti?? | zeljo07 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-11-2007 02:43 PM |
Gde kupiti megafon? | dr.Ru | Razno | 9 | 02-11-2007 03:57 PM |