|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
ili logiciv ili eksterni,jednak problem
jedino sto sam naisao negdje na netu,je da kaze tip da mu se dogadja identican problem,samo je kod njega slucaj ocito u prevelikom broju audio kanala za njegove perfrormanse,no najbizarnije i je to sto do prije tih tjedan dana je sve radilo bez trzaja ikakvog da li je moguce da je interni problem imacov ,s obzirom na cinjenicu da jednom odsvira ok,drugi put ne,i da to radi samo na audio kanalima? a opet, nakon formatiranja se jednako dogadja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
banned
|
![]()
ajd ti lepo spakuj taj projekat, digni ga na neki ?er (shareit, yousendit, kako god), pa da probam kod mene kako radi. Inace, imam Macbook.
Slobodno pobri?i sve trake koje ne prave probleme, i ostavi samo deo pesme koji pravi problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
moze,uplodam ga kasnije navecer
usput,,da li je moguce da mu smeta to sto je taj folder 1,5 gb velik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LOGIC 9 problem sa pucketanjem | Insomnia Studios | Audio Software | 11 | 22-09-2009 05:41 PM |
Logic problem | filip | Audio Software | 3 | 19-09-2009 01:04 PM |