|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ali da, dobra stvarchica za pracenje i nadzor, u sv sl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Pro Member
|
![]()
Jes...
Quote:
Quote:
Quote:
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 07-09-2008 at 09:59 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]()
prilikom registracije, kao i svaki drugi sajt, trazi mail adresu na koju ce poslati mail verifikacije.
lozinka se normalno trazi za facebook, tj. ona koju ces koristiti za facebook, a ne za tvoj mail. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Aman Lesho, dal mislis da sam s kruske pao. Nisam neki klinja koji od juce zna za net, ne zna sta je pop server i pregleda net preko IE-a. Nakon prvog koraka, gde upisujem mail, pass i potvrdu pass-a, prikazuje mail adresu i ponovo trazi neki pass (bez naznake o kom pass-u je rec), a korak se ne moze preskociti (ili bar ja na brzinu nisam video da moze). Znaci ako hoces dalje, kucas sifru i onda ti on lepo iscita sve kontakte i prikaze ti i kontakte tih ljudi pod "maybe you know"...
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Privacy Is Dead - Get Over It
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Pogledacu ovo kad navatam dva sata...
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Kad smo kod teorije zavere jeste gledali film "zeithgeist" mislim da se tako pise. Mozda jeste jos jedan nacin da se predstave stvari, skoro sve je temeljeno na cinjenicama a kako su sve slozili...
Sve vise volim zivotinje
![]() |
#18 |
Vibrator
|
![]()
zeitgeist, preporuka svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Najgore je sto su napravili takvu situaciju da izgleda da je vrlo tanka linija izmedju svesnosti i paranoje (i meni se desilo kad sam slusao kolegu, magistra iz Uzica kako prica o zaverenickim grupama da pomislim "brate al si ti prso". A covek je neverovatno opskrbljen informacijama).
Oda ja da zivim na nekoj planincini previse je ovo sve za mene.Dok i tamo ne stignu chipovi.
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
!!!vazno za seagate korisnike!!! | Khan | Computer Hardware | 5 | 01-04-2009 08:59 AM |
Vazno! :( | Arthur | Razno | 6 | 18-09-2007 11:35 AM |