|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
U pravu si,polako godine cine svoje
![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Neces biti spamovan 1000000000%,slobodno se registruj.
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Taj plug je izuzetan. Bas mi je krivo sto nema AU verizje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
"As I mentionned in anthor thread, if someone owns an impulse of the reverb of a fender twin I would like to had it to the GSuite model. I will also try to include Alu's De-cab impulse of the JCM900 model and add a on/off switch for cab bybass on the GUI."
Mislim da ovo nece uspeti da izvede,a zaista steta sto je ekipa koja je pre mnogo godina napravila ovaj sjajan plug nije uradila opciju za iskljucivanje simulacije kutije,po meni je to najveca mana GSuite-a.
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Stvar ukusa i potreba, naravno, ali mislim da GS ne bi zvučao ni upola toliko dobro bez te simulacije, kao što npr. Marshallov "recording out" zvuči besmisleno ako ide "pravo u sto". Kao što Hammond orgulje zvuče glupo i dosadno bez zvučnika koji se vrti. Ponavljam, stvar ukusa. Pozdrav, Vasa P.S. (edit) Iako sam mator otvoren sam za učenje. @Kirk Zanima me praktična primena isključivanja "kutije".
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-09-2008 at 03:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Prakticna primena je da bi dobru simulaciju pojacala "prikacio" i na neke druge "kutije", t.j. impulse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Zato sam i pomenuo kombinaciju Hammond+Leslie. Kao ?to ogromna većina ljudi povezuje zvuk Hammond orgulja sa Leslie pojačalom, tako ogromna većina ljudi povezuje zvuk Marshall pojačala sa 4x12" Celestion zvučnim kutijama. O EL-34 lampama da i ne govorim. Ajde, rask.nj.o sam se, ali govorimo o freeware pluginu koji je sam po sebi fantastičan, te?i 340KB i koji mo?e da se svira kao Marshall/Fender (tj. ima isti odziv tokom sviranja, umesto da samo zvuči "isto"). Postoji jedan zapis nastupa Ferusa Mustafova na prvom Ring Ring Festivalu. Zavr?i bend numeru i Ferus pita publiku: - 'Oćete ne?to jo? bolje? - AAAAAAA!!!!! - Platite! Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Revalver 3 ima i opciju promene lampi
![]() Naravno, osim kutije sa kojom je impuls usnimljen na ton utice i poweramp, pa u zavisnosti od izbora lampi u njemu isti cab nece uvek imati isti karakter (a o milion pozicija da i ne govorimo). U svakom slucaju od viska opcija glava ne boli (bar ako znas kakav zvuk trazis, jer u suprotnom posle par sati glasne muzike ume i da zaboli ![]() Inace, od jednog od kreatora Guitar Suite-a uskoro stize novi virtual rig, pa cemo da vidimo koliko verno ce to da zvuci |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav!
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 22-09-2008 at 01:55 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
a sto ne modeluje neku jebitacnu glavu, VHT UL ili Riveru,sta ce mi jcm800
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |