|
|||||||
| Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Prakticna primena je da bi dobru simulaciju pojacala "prikacio" i na neke druge "kutije", t.j. impulse.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Zato sam i pomenuo kombinaciju Hammond+Leslie. Kao ?to ogromna većina ljudi povezuje zvuk Hammond orgulja sa Leslie pojačalom, tako ogromna većina ljudi povezuje zvuk Marshall pojačala sa 4x12" Celestion zvučnim kutijama. O EL-34 lampama da i ne govorim. Ajde, rask.nj.o sam se, ali govorimo o freeware pluginu koji je sam po sebi fantastičan, te?i 340KB i koji mo?e da se svira kao Marshall/Fender (tj. ima isti odziv tokom sviranja, umesto da samo zvuči "isto"). Postoji jedan zapis nastupa Ferusa Mustafova na prvom Ring Ring Festivalu. Zavr?i bend numeru i Ferus pita publiku: - 'Oćete ne?to jo? bolje? - AAAAAAA!!!!! - Platite! Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Revalver 3 ima i opciju promene lampi
Naravno, osim kutije sa kojom je impuls usnimljen na ton utice i poweramp, pa u zavisnosti od izbora lampi u njemu isti cab nece uvek imati isti karakter (a o milion pozicija da i ne govorimo). U svakom slucaju od viska opcija glava ne boli (bar ako znas kakav zvuk trazis, jer u suprotnom posle par sati glasne muzike ume i da zaboli Inace, od jednog od kreatora Guitar Suite-a uskoro stize novi virtual rig, pa cemo da vidimo koliko verno ce to da zvuci |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Pozdrav!
Last edited by LAMPASH; 22-09-2008 at 01:55 AM. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
a sto ne modeluje neku jebitacnu glavu, VHT UL ili Riveru,sta ce mi jcm800
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Vasko,da li si vec saznao koje simulacije pojacala ce taj lik koji je radio na GS da uradi pa tako znas da ce taj novi plugin imati i JCM800?Sto se tice 800-tke,ni meni takodje ne treba,svirao sam sa tom glavom(pravom ) i sa raznim simulacijama i ne volim je,iako znam ljude koji bi prodali dusu djavolu za tu glavu
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Hmmmm i mene interesuje link za taj novi plugin-projekat... ajd pliz iskopaj nedje link pa ga sarni odje...
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|