|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ako nema posledica, onda ok... Mada taj 737 je dobar takav kakav je.
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Hteo sam da bypassujem preamp ..... jer mi se svidja kompresor i eq , pa da ga kombinujem sa nekim boljim preampima ..... ali u shemi stoji da ako ulazis na line ulaz , svakako prolazis kroz ulazne lampe .....
Neko mi rece da moze da se udje na sidechain ulaz , i u shemi stvarno ide pravo na kompresor , ali mi to nije bas najjasnije .... ako ti Bitch znas nesto vise o tome .... daj neki savet .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
U Avalonu su Sovtek 6922 lampe. Pa i tu ima mogucnost varijacije na temu s lampama.
http://www.tubedepot.com/so-6922.html Igre nikad kraja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Lampe zamenjene za Phillips lampama ..... razlika skoro necujna ..... nema igre
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Mozda vam moze pomoci blok shema?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Hvala Franko , ali o tome sam i pricao kad sam rekao na pocetku da i line ulaz prolazi kroz lampe ..... ali kao sto se vidi , side chain NE prolazi .....
Ima li od znalaca neko da mi kaze , da li ce ista smetati signalu ako ga ubacim iz nekog preampa u side chain ulaz , pa preko kompresora i eq a napolje ..... Bilo bi lepo slusati great river + avalon komp i eq .....kao channel strip .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
dajte neku lepshu shemu.. otpadoshe mi ochi na ovome..
![]() edit: @max: pa probaj brate, nishta te ne koshta.. pa vidi svidja li ti se zvuk.. al kapiram da nesh imati nikakav.. ![]() Last edited by HeatMan; 11-07-2008 at 02:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Sad tek vidim da na straznjem panelu uopce nema inserta
![]() Znaci, kako god okrenes, busenje je neminovno. Jedino ako nikad ne mislis u buducnosti koristiti link jack mozes ga zamijenit stereo jackom i napravit ovaj mali kirurski zahvat kojeg sam gore naveo. Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Hvala na trudu Franko !!! Super saveti , kao i uvek ....
Samo mi objasni jednu stvar ( posle toga moze i na PP ako nikoga ne interesuje ) Koja je razlika izmedju line input ( TRS napred ) i onog ( XLR ) pozadi , nemaju isti put i vidim da xlr izbegava prvu lampu , ali ga ceka dryga ...... i vidim da prolazli kroz neki " balanced amp " na pocetku ...... TO je isti djavo ili .... ????? Pozdrav P.S. Ako si ti u stanju da napravis tu izmenu , javi se na pp , meni je to interesantno .... jer su mi na Avalonu super i kompresor i eq ( za tracking ) samo mi je preamp spor i bezveze , a imam dosta finih solucija za druge preampe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Avalon 737? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 10-05-2008 03:24 AM |