![]() |
Modifikacija Avalon 737sp
Interesira me dali je netko radio ovu modifikaciju kompresora Avalona i kakvi su rezultati?
Po?ar u studiju ili br?i atack? http://www3.telus.net/thewitt/ Pozdrav. |
Re: Modifikacija Avalon 737sp
Quote:
Brzi atak 10 puta ..... mada , meni taj kompresor radi super za tracking bez toga ..... U svakom slucaju , mnogo je jeftino , pa lepo zamenis , probas ..... ako ti se ne svidja , vratis na staro ...... Pozdrav |
Postupak mi izgleda ful jednostavan, morat cu to isprobati.
|
Quote:
Hajde , pa javi kako ti se dopada kompresor posle modifikacije .... Pozdrav |
zanima i mene. Ajde bas pisi utiske!
...mada ajde sad kad smo kod 737-ice... da vidim za cega bi vi koristili istu? 737 je dosta spor preamp, ima medium speed kompresor na sebi, da li bi dobili dobar efekat sa modifikacijom, i za cega bi koristili taj preamp sa modovanim kompresorom? po meni, brza kompresija je potrebna za kick, snare, tako te extremnije transient-based instrumente. A iskreno mi se nikad nije svidela noga dobos ili slicno na 737 kad god sam probao (nije do lampi, kick i snare na Manley ili GT zvuci extra). znaci pitanje - sta bi dobili sa modifikacijom - tj.prakticna primena svega toga (spori tube pre sa brzim kompresorom). pozzz |
Quote:
Ali za sporost preampa si apsolutno u pravu ...... zato je super za balade :) Pozdrav |
jesi uspeo da bajpasujesh preamp? :?
|
Ne bi ja to dir'o:D
|
Quote:
Jednostavno vratim na staro ako mi se ne sviđa. |
Quote:
|