|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ovo pise na oficijelnom sajtu operacije trijumf:
U ?Operaciju Trijumf? ulazi 16 takmičara koji će kao u ?Velikom bratu? biti zatvoreni u specijalno konstruisanoj kući, gde će ih timovi stručnjaka (kompozitori, koreografi, stilisti...) trenirati da postanu pravi ?oumeni. To znači da će učesnici,pored pevanja, morati da uve?bavaju i ples, vladanje na sceni, kao i komunikaciju sa publikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
da, mislim da je bas taj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
jes' bas ce oni od super gitariste da prave zvezdu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Jel' to neko pomenuo da pevaci treba da budu pametni (inteligentni)
Otkud vam to? Pravi pevac,(pevacica) koji(koja) osim talenta zeli i da napravi karijeru, treba da bude osrednje inteligencije, dobrog glasa i izgleda, i da ima srecu da pronadje 3 licnosti u koje mora da ima maltene NEOGRANICENO poverenje: Kompozitora (ili vise njih), producenta, i menadzera. To su osnovi za karijeru, a ostalo zavisi od jos nekih okolnosti, a i srece.... Mnogima sam video pocetak karijere, uspon, a takodje i pad, koji se uglavnom desavao kada su poceli sami da MISLE, i odredjuju kompozitore, producente, i tako dalje. Tako "pale" pevace je veoma tesko vratiti nazad, cak i kada se najiskrenije pokaju, ispadne lakse napraviti novog, nego vracati starog. To na osnovu svoga (tuznog) iskustva, narocito sa pevacicama i pevacima koji se prave "pametni"...
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Jeste, preko operacije Trijumf su uspeli takodje Sting, Jager, Princ itd. Da su se pravili pametni nikada nebi uspeli!
A svi su nasli dve(oni su teca) licnosti u koje su imali poverenje, Koplend, Samers i Vots, Richards, treci nije imao srece, bio je sam(ima izuzetaka koji samo ptvrudjuju pravila)! Sto reci a ostati dosledan, sem da pevac nije zanimanje, to je MENTALNO STANJE, sem u izuzetnim situacijam(doduse retkim)! Tako da se slazem sa Slowstarom(bez obzira sto nisam dzak), dzakovi se slazu(cement,brasno, krec itd.)! Last edited by LACKY; 08-07-2008 at 10:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
i to Kucu Snova..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
...A Zli i njemu slicni ce od svega toga dobro da zarade...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Opusteno, u Srbiji su svi strucnjaci
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
danas mi de dosla devojka u studio koja je primljena na trijumf,evo usnimio sam je,otpevala je pesmu na keca bez ijednog vracanja,nista nisam stimao.ako su im ovako dobri svi svaka im cast
http://www.zshare.net/audio/150742904baa743f/ p.s.pevala je pesmu christine aguilere.imace milica ima samo 19 godina |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|