|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Razlika u zvuku kod podova postoji između starih POD-ova, tj keca, POD-a 2.0, POD PRO-a, floor POD-a i sprava koje su zasnovane na Gearbox software-u. Znači ako ima Gearbox, to je novija generacija modelinga, nije bitno nu?no da je sam proizvod novijeg datuma, po?to Line6 jo? uvek rabe staru tehnologiju za neke proizvode.
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Da,Gold Bundle!Potpuno sam zaboravio na Line6 Gearbox gold bundle koji sada kosta samo 150$, a bio je ranije oko 500-600$.Sa njime dobijas kao sto rece Dusan i DI a od softwarea imas 78 modela pojacala za gitaru sa dvadesetak cab-ova,22 bas pojacala i 80 efekta sto je u poredjenju sa UX-om MNOGO vise, a razlika u ceni je nekih 10-20 evra.Ubedljivo najbolja varijanta za snimanje gitare i basa.Zaboravi UX koji sam ti prvo predlozio.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
.... a je l' i dalje onda mora da se slusa peko line 6 drivera , ili mogu kao covek da teram sa svojim standardnim ???
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() E, pa super, to je to sto mi treba, di-box, vst, gomila simulacija... milina. Samo da ponovim i Maxovo pitanje, mogu li da zaobidjem njegov driver i radim normalno sa RMEom, samo?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|