|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
interni oglas : ako je neko voljan prodati jx3p ili jx10p neka me kontaktira ... mnogo sam se napalio na jx8p ... uh ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ako ti se sviđa JX-8P onda treba da znaš da je JX-3P potpuno druga mašina, sa skroz drugim hardverom i drugim soundom. Mene je npr. JX-3P oduševio. To je maltene Juno 60 ali sa dva oscilatora i cross mod-om.
![]() ![]() ![]() Evo, poslušaj sam, tu su je audio demo koji sam napravio sa patchevima koje sam složio na brzinu u 40 tak minuta nakon što sam instalisao onaj midi kit za 3P (dodaje velocity, editor...). Ako nađeš, JX-3P kupuj odmah i obavezno dodaj midi kit !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
super demo , dobar sound !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Goasia da sam znao da imaš rev 5, kupio bih ga odmah.
Sada mi je krivo ko psu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne tako davno si spominjao kako bih ga ja mogao kupiti.... no ja sam mislio da je to rev3/4 pa sam potpuno ignorirao tvoju poruku. Cjena je bila super. Kome si ga prodao? Jel će ovaj možda prodavati to kroz godinu dana? Last edited by Don Solaris; 27-04-2008 at 01:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
jbg bilo pa proslo , sad bih se rado igrao sa nekim Jupiterom 6 ili jos bolje 8.... valjda jednog dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
heh ovo sam upravo i trazio !!!!!!!! a opet eto nisam znao koji je sint , izgleda da su jx seriju pravili za mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kad ROLAND mora da radi ovo znaci nema para u muzici :))))))))))))))) | shashko | Razno | 13 | 12-08-2009 07:47 AM |
Dobra frula za malo para ;-) | Maiv | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2008 03:02 PM |
sta da kupim za malo para | sasait | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 27-10-2006 04:12 PM |
koliko para toliko i muzike?! | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 9 | 18-09-2006 10:12 AM |