|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Pro Member
|
interni oglas : ako je neko voljan prodati jx3p ili jx10p neka me kontaktira ... mnogo sam se napalio na jx8p ... uh ...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Pro Member
|
Ako ti se sviđa JX-8P onda treba da znaš da je JX-3P potpuno druga mašina, sa skroz drugim hardverom i drugim soundom. Mene je npr. JX-3P oduševio. To je maltene Juno 60 ali sa dva oscilatora i cross mod-om.
Evo, poslušaj sam, tu su je audio demo koji sam napravio sa patchevima koje sam složio na brzinu u 40 tak minuta nakon što sam instalisao onaj midi kit za 3P (dodaje velocity, editor...). Ako nađeš, JX-3P kupuj odmah i obavezno dodaj midi kit !!! |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
super demo , dobar sound !
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Pro Member
|
Goasia da sam znao da imaš rev 5, kupio bih ga odmah.
Sada mi je krivo ko psu! Ne tako davno si spominjao kako bih ga ja mogao kupiti.... no ja sam mislio da je to rev3/4 pa sam potpuno ignorirao tvoju poruku. Cjena je bila super. Kome si ga prodao? Jel će ovaj možda prodavati to kroz godinu dana? Last edited by Dragan Jovanovic; 27-04-2008 at 02:11 AM. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
jbg bilo pa proslo , sad bih se rado igrao sa nekim Jupiterom 6 ili jos bolje 8.... valjda jednog dana
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Pro Member
|
Quote:
heh ovo sam upravo i trazio !!!!!!!! a opet eto nisam znao koji je sint , izgleda da su jx seriju pravili za mene )))))))
|
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|