|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ako sam dobro razumeo, kada loop exportujes u mp3 na pocetku imas delic tisine? Pa to je normalna stvar za mp3. Zasto bi uopste koristio mp3? Ako koristis onda moras uvek da seces. U fruity-u ima opcija pri exportu, LEAVE REMAINDER, tako nesto ali ona vazi samo sa exportovanje .wav fajlova. Koliko znam, mp3 u vek ima malu tisinu na pocetku.
Mozda postoji resenje ali ja nisam cuo za to! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
e to mi je problem sto meni wav radi odlicno, ali ....
uletela mi je neka varijanta da radim loop-ove za ringtones, i lik `oce da se kraj nastavlja na pocetak, shto je, jel te, i normalno.... Ja mu uradio kraj fade out - pocetak fade in, i to je bili, kao, to... medjutim..... ne !!! on oce da se pesma na kraju nastavlja na pocetak i ja to odradim - wav.... probam.... radi sve ok..... export mp3.....netjeeeeeee a u tripu sam da bi to morala da postoji neka varijanta.... i gde da pitam nego ovde..... BTW jel si mislio na Adobe audition???
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Nisam mislio ni na jedan softver posebno. 99% sam siguran da pri konvertovanju u mp3 mora da postoji ta tisina.
A zasto ne bi .wav koristio za ringtone? Jednostavno, exportuj mono (bice znatno manji fajl, a stereo ti i onako ne treba na telefonu) i malo losiji kvalitet kako bi fajl bio manji i svi zadovoljni. Probaj tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
ja bi ga exportovao i u JPG samo da resim ovo
![]() oce lik samo u mp3, jer to najvise tel podrzava??????? e sada - sto se tice tisine - posle isprobanih shto freeware shto shareware shto trial programa - nisam siguran koliko ima veze uopste sa njima - najmanju tishinu pravi................... ta daaaaaaaaaammmm....... dBpoweramp Music Converter stvarno je neznatno i moze da prodje i sa tom minimalnom tishinom kao normalan loop hvala vam svima na svesrdnoj pomoci i ako saznate za neshto bolje...pishite a shto se tiche audition-a skidam ga trenutno pa cu da stavim post i za njega kako je odradio HVALA jos jednom
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
... a sto ne bi prvo prebacio u mp3 pa onda pravio loop... ili imas vec gotove loop-ove pa ih samo konvertujes...
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Nema veze. Ako od mp3-a pravi loop opet mora da exportuje u mp3 tako nista ne postize.
Vecina telefona nece ni moci da pusta kao loop, pretpostavljam. Ja sebi pravim tako sto uradim kratak fade in i fade out i to je to. Nema na cemu. ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
ne vredi
probao sam i tako, ali nije uspelo. Opet mi je pri snimanju pravio "veliku" pauzu vac 2 (dva) dana se *ebavam sa tim loopovima - kada gledam TV vidim peak-ove a ne sliku. Kazem ti - mislim da nema sta nisam probao i jedino sto mi je pravilo "prihvatljivu" tishinu bio je dBpoweramp Music Converter a to je glupi programcic od 4 MB. da ne poverujes, ali tako je... kazem, vise nemam ideju sta da radim... ali valjda ce ovako da prodje... ne volim taj izraz "da prodje" i ne volim tako da radim, ali situacija nalaze da moram da se snadjem jbg ![]()
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
ma ne mora da eksportuje, samo snimi... ali evo upravo sam probao i
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Ma, nema sigurno. Npr. flash prezentacije koriste .wav da bi zvuk mogao da se ponavlja bez prekida. Verovatno pri procesu konvertovanja po defaultu nastaje ta tisina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
i ja sam ubedjen da mora da postoji neko reshenje..... ma ko izmiski mp3.....
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Drum loop | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 29-08-2005 06:58 AM |
software za seckanje loop-ova? | SumAnuT | Audio Software | 15 | 21-05-2005 07:49 PM |