|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ok, ako je bilo da se uradi akusticno..onda su trebali da se ozbiljno pozabave aranzmanima..moze i tako da se napravi cudo! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Sto se tvog dela posla tice,sem par detalja koji mogu biti i stvar licnog ukusa(a i nekih dosadnosti u aranzmanu),nemam zamerki,generalno,ovo je lep mix.Samo napred.
Nazalost ,imam neke druge zamerke a one se ne odnose na tebe... Generalno ovo je simpa svirka,i super da neko pokusava, u moru neukusa da uradi nesto dobro,tako da bih to pohvalio,ali Gitara koja daje pocetnu atmosferu, harmu i groove pesmi nije dobro nastimovana-(ne bih rekao da je ovo tip muzike gde su vaznija samo muda od toga da je bend i nastimovan).Nazovite me seratorom,ali ja sam to cuo i zasmetalo mi je. Aranzman mi je prilicno dosadan i malo kilavo odsvirano-ovo prvo moze biti do mog ukusa,ali tako mislim. Puno falshiranja u pratecim vokalima.Ponekad bolno. I glavna zamerka mi je na samu stvar,cuo sam ovu melodiju mnogo puta u raznim varijacijama na temu,a i mislim da stvar nema pravi refren... Ako mene pitas,dobar mix,i jos jedan dokaz da mix ne moze koliko god da je dobar da pomogne dosadnoj stvari. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Za razliku od mnogih ovde, meni se ovo stvarno dopada kako si uradio. Mozda si mogao jos da se poigras i da das masti na volji kao na kraju pesme,ali to je stvar aranzmana,inace odlicno zvuci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
ako dr. ru ima vremena | alavuk | Predlozi i sugestije | 9 | 06-06-2008 12:53 PM |
posle du?eg vremena,ponovo izdanje napolju.. | DADDY Z | Promocija radova | 13 | 08-05-2008 01:51 PM |
da nam lakshe prodju vremena tranzicije :) | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 8 | 19-05-2005 07:14 PM |
A sta posle...? | AVaX | Vlado Georgiev | 1 | 24-02-2005 05:17 AM |