|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno, ako nije u pitanju izvodjacki smer ne bi trebalo da bude problema pri upisu u srednju, jer je sest godina nize muzicke vezano iskljucivo za instrument, i nesto malo solfedja i teorije, e sad sto je nama prosveta u raspadu, pa je svaki profesor direktor, a svaki direktor i ministar prosvete, to je druga stvar. To sto te sekretarica seta od profe do profe samo pokazuje ozbiljnost te skole, mada je jako malo ozbiljnih skola. Probaj da kontaktiras neku skolu u BG-u, tamo je verovatno nesto bolja situacija, mada, da cerka bude u poprilicno udaljenom gradu u tim godinama, ne znam... Mada bih ti u svakom slucaju preporucio da informaciju dobijes iz BG-a, a da probas da je primenis u KG-u...
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Ljudi...!!!!
Zakon je isti na teritoriji cele Srbije! Nemojte sad kretati sa teorijama zavere i "sta ce ti reci na kom mestu" jer ce svuda dobiti istu informaciju. Drugo... "Nesto malo solfedja" u nizoj nije nista manje od "nesto malo instrumenta" jer je broj casova instrumenta i solfedja IDENTICAN u nizoj muzickoj skoli. Teorija, orkestri, kamerne i horovi se dobijaju u kasnijim razredima, ali broj casova instrumenta i solfedja je jednak. Ovde se dosta reklo i ostaje samo da padne ona cast kad cerkica upise tu skolu.
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]()
Oggy burazeru, i ja sam zavrsio nizu muzicku i to relativno skoro, a kod solfedja sam se pogresno izrazio... "nesto malo solfedja" ne podrazumeva broj casova koji je kako si i ti vec rekao identican, vec na to da je solfedjo daleko lakse spremiti u ovom slucaju s obzirom da je ona zavrsila nizu odsek pevanja, nego da zeli da upise neki instrument... Teorija je predmet koji postoji samo u sestoj godini, ali i on zna da zada glavobolju, jer je gradivo poprilicno siroko, a ni jedna lekcija nije radjena detaljnije...
Quote:
P.S. Nesto mi ne ide jezik danas, pa mi zato nesporazumi idu od ruke, nadam se da je sad ok... ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Pratim postove - hvala vam na pomoci
Do?ao sam u neku pat poziciju - njena profesorka solfeđa neće ili ne mo?e da je sprema.Danas ili u ponedeljak idem kod druge (ona vodi hor i predaje teoriju) ![]()
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Univerzitet ima svoju autonomiju i pravo na statut, kao i svaka srednja skola, ali U SKLADU SA ZAKONOM koji kaze "OBAVEZAN JE PRIJEMNI ISPIT ZA SVE CETVOROGODISNJE SKOLE". Da bude zanimljivije, upravo razgovaram sa prijateljem koji je slucajno nacelnik skolske uprave (Ministar, pa nacelnik...) i upravo je onako od reci do reci kako sam napisao. Pozdrav svima ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Univerzitet ima svoju autonomiju i pravo na statut, kao i svaka srednja skola, ali U SKLADU SA ZAKONOM koji kaze "OBAVEZAN JE PRIJEMNI ISPIT ZA SVE CETVOROGODISNJE SKOLE". Da bude zanimljivije, upravo razgovaram sa prijateljem koji je slucajno nacelnik skolske uprave (Ministar, pa nacelnik...) i upravo je onako od reci do reci kako sam napisao. Pozdrav svima ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
OK, onda imamo informacije iz prve ruke...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Atari muke | goasia | Audio Software | 30 | 12-07-2009 03:03 PM |