Oggy burazeru, i ja sam zavrsio nizu muzicku i to relativno skoro, a kod solfedja sam se pogresno izrazio... "nesto malo solfedja" ne podrazumeva broj casova koji je kako si i ti vec rekao identican, vec na to da je solfedjo daleko lakse spremiti u ovom slucaju s obzirom da je ona zavrsila nizu odsek pevanja, nego da zeli da upise neki instrument... Teorija je predmet koji postoji samo u sestoj godini, ali i on zna da zada glavobolju, jer je gradivo poprilicno siroko, a ni jedna lekcija nije radjena detaljnije...
Quote:
Originally Posted by Oggy
Zakon je isti na teritoriji cele Srbije!
Nemojte sad kretati sa teorijama zavere i "sta ce ti reci na kom mestu" jer ce svuda dobiti istu informaciju.
|
Sto se ovog tice, opste je poznato da razne skole i fakulteti definisu svojim statutima na svoj nacin ono sto je vec zakonom definisano, tipican primer je primenjivanje bolonje na fakultetima, gde svaki fakultet koristi svoju verziju bolonje, neki originalnu, neki update-tovanu, neki crack-ovanu, itd... Zato sam i predlozio coveku da kontaktira neku skolu u BG-u, jer bi u glavnom gradu ipak trebalo da se najvise postuje ono propisano zakonom, a da zatim tu informaciju primeni u KG-u, gde se malo bezi od tog zakona...
P.S. Nesto mi ne ide jezik danas, pa mi zato nesporazumi idu od ruke, nadam se da je sad ok...