|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
jesam ja lud ili ovaj lik sve svira van tempa!!??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa na svim od 2000 na ovamo
![]() Jedan posedujem. (fantom) I ne vredi,i dalje sa sugavog triona LE je hemond bolji od njegovog. Jebajga. Da se ne shvati pogresno - super je roland,sve je to u redu.ali meni u mojoj svirci treba hemond,i to ne mogu da mu oprostim.Nazalost,pre neki dan sam probao novog motifa,kao i nord wave... .. .... ....mozda mi nije bio dan.Ali mi se nista nije svidelo.Motif - krcat arpedjijatorima i cudima ... za SVIRKU coveka U BENDU zvuci mi ... bezveze. Nord wave necu ni da pricam ... moja omiljena firma...a zazvuca mi kao neki roland od pre 20 godina (XP serija ga dere bez problema). Tuzno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Jesi li probao VK seriju ili VR760(v-combo)? Ako jesi, ne verujem da bi bilo shta zadovoljilo tvoje potrebe osim XK1 i ostalih ''pravih'' hammonda
![]() Last edited by MHz; 22-01-2008 at 11:20 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() ![]() Sa velikim ocekivanjem sam cekao da se pojavi nesto novo ... i docekao sve sem KLAVIJATURE.Ovaj novi roland izgleda mi kao G shock casio sat ![]() Mozes da ukljucis i misa ! I mozes da snimis bas u njega ! HA , mogu da isteram basistu ! I unutra cubase/logic/nuendo/pro tools ! Ha,sad mogu da isteram bend ! I kuva kafu ! HA,ne treba mi zena ! I ima kamericu ! E jebiga , zenu sam oterao pa mi ni kamera ne sluzi ![]() ali JEBOTE NEMA ZVUK ZA TE PARE ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! !! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Ajd sad neko drugi malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, pa onaj "ugljesa" na DEMO videu je MORON, a i nema pojma sa Groove-om, nemojte po njemu da sticete utisak, to je los basista, a NIKAKAV rostiljdzija (klavijaturista)
Bas me iznervirao - SVI drugi "demonstratori" su za njega Corea, ili Hancock, da ne pominjem....
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ima bolji demo na rolandovom sajtu.Zato i kazem da je kesa - na tom demu se jasno vidi da oni NECE da odsviraju neki hemond,sto mi vec govori da je to opet ista prica kao sa fantom x serijom . Da ne govorim o tome da farbe koje sam tamo cuo su iste kao tweakovane fantom x farbe.
Nista nema novo |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi expansion pack za Fantom sintisajzere | dejankuki | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 11-08-2009 05:31 PM |
Novi update za Fantom-G verzija 1.30 | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-07-2009 08:49 AM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |