|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Bajdvej, kakva su va?a Virus TI iskustva? Ja sam ga imao ne?to vi?e od pola godine dok jedan dan nije odlučio krepat iz čista mira
![]() Access je sa Virus TI serijom povuko vi?e nego ?ta je realno mogao: i 16-kanalni VST plug-in i 192 khz D/A konverteri i S/PDIF digital I/O i 2 x 24-bitni inputi i USB i jo? trista k***ca-palaca. Nakon ?ta su ga frknuli na tr?i?te slijedećih dvije godine proveli su u izbacivanju updateova da zakrpaju gomilu bugova. Virus forum je bio krcat nezadovoljnih i frustriranih usera (ne znam kako sad stoje stvari, pro?lo je dosta vremena otkad sam to prestao pratit). Mogo sam se ubrojit u one sretnike kojima je TI u svim segmentima radio kako treba (dok je radio ![]() Keyboard mi je bio zakon, jedan od boljih na kojem sam imao prilike svirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
ocekivana cena 1100 eura - izvor informacije : distributer Access Music-a za Madjarsku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]()
znaci dzabe smo se radovali..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
mozda samo opipavaju puls , po meni bi neka realna cena bila 600-700 ako zna sve sto i TI , ako je jos stripped down verzija 500 uvrh glave ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A 1100 e mi se cini kao potpuno besmislena cena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
1100 eura!!?? Ha, ha, ha, ha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Da su pametni kao D.S.I, sto nisu, pa da naprave 3 verzije(mada su ovi napravili cak 4 verzije Evolvera ako se ne varam), i da osvoje trziste
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
na ovoj stranici su official podatci, cena...
"Pricing & Availability Virus TI Snow will be available in Spring 2008 through authorised Access dealers worldwide. Suggested retail price is:1100.- (Incl. 19% MwSt) / $1.350,00" ![]() ![]() http://www.gearjunkies.com/news_info.php?news_id=2552 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Uuuuu...nece valjati.
Ako je to stvarno ta cena onda dovidjenja i prijatno, za te pare NE, pre cu da dodam jos malo pa uzmem TI desktop. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virus Ti vs Virus Snow | Dexxy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 16-05-2008 09:47 AM |
VIRUS TI | Gianfranco | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 22-04-2005 07:34 PM |