![]() |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow
sad ce biti interesantno ako ako se ispostavi da se i Virus Ti moze prodavati za sitne pare u pocket pakovanju
....wach out ! ..plug-in zone ! .:grin: www.access-music.de/snow/ |
Re: Virus a la Blofeld - Virus TI snow
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
|
Videcemo cenu....
Pa ovo bi bilo preterano recimo da ukombinujes sa Novation Remote SL keyboard kontrolerima - dobijes i jare i pare :D |
da bas jucer citam o tome.. to bi bila dobra kombinacija laptop+blofeld+snow
, malo ali dinamitno pakovanje. nadam se da ce zbog ovog dodatno past cijena virusu c, jer cu ga onda pobrat. naime, svirao sam TI prije par dana, i ono sto mi se na njemu svidja su tipicni "virus" zvukovi, znaci ono sto je i rije radio dobro. wavetabling zvuci lose, mutno. bilo koji waldorf ga u tom podrucju pojede, ukljucujuci blofeld. http://www.access-music.de/snow/down...w-1280x800.jpg |
sta su vase pretpostavke u vezi sa cenom? ne bi trebalo da bude *mnogo* skuplji od blofelda, zar ne?
|
morat ce biti u klasi cijena rabljenih virusa b i c , desktopa.. inace neznam ko bi kupio spravu sa 3 pot, kad moze sa 30.. bez obzira na dodatke kao usb koji ne radi dobro itd..
|
zbog tih usb zajebancija na novijim sintevima , iduce nedelje moram deinstalirati windows na svom Daw-u jer mi je poremetio relativno stabilan midi tajming na paralell port midi interfejsu
|
Neka , neka...samo neka se oni medjusobno takmice, nama ce biti lepse...
Novation Remote SL 61 + Blofeld + Snow + DSI Evolver = :grin::grin::grin::grin:...sta ces vise od zivota |
Quote:
|
uh,uf...bem ti...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:38 PM. |