|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Danas sam svirao Voyager u audiopro-u i nije pobudio nista u meni, nistica. Al to vjerovatno zato jer sam zadovoljio svoju zelju u tom segmentu. Inace je sint zvjerinjak. Zvuk, makar je analogni mono (među kojima valjda postoji najvise slicnosti u sint svijetu), nemres fulati, mug-je-mug.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Relis, ja se s tobom slazem.. daj mi neki Studio Electronics umjesto Voyagera.. any time. ima vise onoga sto ja trazim u moog-u, u smislu kako je zvucao 70tih..
danasnji vyg je super sint kao takav, ali nema tu farbu.. ni debljinu Yoyba: znam da ima ljudi koji sredjuju analogiju u BG, frend mi je nedavno sredio svoj Polyvoks. ali neznam kako se tip zove jbga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
mod?rateur analogue
|
![]()
na te sa midiminify sam i mislio. fuzz je postojao i ranije, ali ovaj ugrade daje diskretni VCA, koji daje onu laganu saturaciju i cini zvuk velikim ko kuca - tocno ono sto ima stari minimoog i ostali moogovi iz tog vremena. a Vyg i LP nemaju.
upgrade sadrzi i moog style envelopu kojoj su oblik modelirali tocno po moogovoj 911. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Jel mozes odnekle da iskopas onaj demo gde se uporedjuju midiminify mod i obican (cini mi se da je bio SE1X)?Secam se da sam se smeskao kada sam slusao mod varijantu i prva pomisao kao sto ti kazes - overdriven discrete VCA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
mod?rateur analogue
|
![]()
potrazicu.. bio je to ATC-1. prvi njihov monosynth nakon midimooga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() pozz.
![]() |
![]() |
#18 |
MCI Master
|
![]()
pa mozda sam sam na otoku ali volim voyagera ..upravo sam ga svirao i zadovoljan sam
nije to MINIMOOG ( to imam i znam cemu sluzi - I ne rastelava se BTW) RME sam ugradio glide mod i promjenio par filtera prema instrukcijama koje mi je dao covjek koji je radio na designu i pise software za Voyagere...RUDI Lintronics... postoje 2 mod za voyagere...i oba su ![]() svirao sam SE1 u BG kod Kobca, Imam mini i RME...ja nebi SE1 ..meni bolji Voyager..a da budemo iskreni i dosta drugaciji... nisam probao SE1x..pa to nemogu ocijenit ali volio bih cuti demo koji ima Clusterchord... ![]() taj ima sve demoe ![]() RME nije kolektabilno cudo nego WORKPONY.... i mislim da ce brzo pola svijeta shvatit da ga ima doma jer se uvlaci u domove i studija JAKO BRZO!!! kao sto andromeda nije ni jedan analogni sint iz proslosti tako RME nije minimoog...E BAS TO SE MENI SVIDJA ![]() jer orginale imama .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Roginator, nisi sam na otoku. Odlican je sint taj voyager. Imam osjecaj da bi mogao napraviti citav monofoni dio svih Kraftwerk-ovih albuma samo na njemu. Ali, u ovom trenutku me ne uzbudjuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MCI Master
|
![]()
PA SUPER
a tko te uzbudjuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
How to Sound Like - The Prodigy | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 19-06-2009 11:01 PM |
Prodigy - Warrior's Dance - kakav RIFF!!!!!! | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 46 | 21-05-2009 03:57 AM |
Prodigy - Invanders must die | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 46 | 02-03-2009 10:52 AM |