|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Pokusavao sam sve i svasta (osim pretnje
![]() Ali, zahvaljujuci Mandraku i drugim ljudima dobre volje, postoji sansa da preko hrvatske Yamahe dobijem u Lyra Style, u BGu plocu... ne bas jeftino, i ne bas brzo, ali potpuno nebitno... Samo da Yamaha zasvira ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A verovatno tu sa osiguranjem ima pederastija - sto je sprava skuplja,vise platis.E sad,ti naravno mozes da kazes da to vredi 50 eura da bi platio manje,ali ako nesto rikne onda ti daju 50 eura ,a ne punu cenu sprave ... itd ...
Ali i dalje mislim da mora da postoji neka klauzula koja ne dozvoljava prevozniku da to tumba kako hoce,i daje mu u obavezu da paket donese u komadu. Nazalost,pomoci ti ne mogu,ali se nadam da ce se sve zavrsiti dobro (jebiga,pare dodju i odu,i tu nema pomoci). Ali bih voleo da se javi neki pravnik i objasni nam malo ove detalje prevoza,sta sme a sta ne ,jer je to stvarno nekorektno i ruzno da ako ne platis osiguranje mogu da igraju fudbal sa tvojom posiljkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Apsolutno.... I to, da je sprava ostecena, a stigla u ispravnoj kutiji, ne bih mogao nista da kazem, ali kutija je bukvalno unistena. Na stranu, sto je od tad proslo skoro 3 meseca, a nema ni sprave, ni para Sto se osiguranja tice, ono je 1% od vrednosti sprave. Prvo, to nisam znao za eto vise od 30 slanja Cityjem, niti je ko imo nameru da mi kaze, a drugo za vecinu stvari bi imao racun da licno odvezem, ili preuzmem po srbiji, jer me plin manje kosta od prevoz+osiguranje BRACO, mozda bi ti mogao da protumacis.... ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jako ruzno.Znas ono - uvek ti se moze reci KO TI JE KRIV,STO NISI PROCITAO,ali ne ocekujes tako nesto ... stvarno,mislim da ce me ova zemlja napraviti stravicno paranoicnog,pocecu i sa rodbinom da sklapam ugovore kad im nesto treba
![]() ![]() ![]() Ali i dalje bih voleo savet tog pravnika,jer mi je malo glupo - ako platis osiguranje,sve ce biti u redu,a ako ga ne platis,e onda jebiga (Jebiga = racionalizacija svakog ponasanja). To je isto kao da kazes : za 500 eura cu ti snimiti pesmu.A za 600 eura cu ti snimiti pesmu da se sve cuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jedino, sto nema sanse da procitas, toliko to traje, prijem i predaja posiljke, za 15 sekundi 20tak tacaka ugovora. E, sad, da li se to pravno posmatra...jbg, da smo u nekoj normalnoj zemlji, ne bi bas moglo tako ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Artist - mala prevara velika shteta | boban | Razno | 8 | 11-02-2009 11:51 AM |