|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Administrator
|
![]()
Ne bih da pricam o njemu, jer ne znam.... ono sto vidim na Apple monitoru a i pored njega je Native Instruments Kore 2, samim tim, i neki od Komplete paketa.... i Triology
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I BTW: Na pesmi Straight To Bank (Co-Produced by Dr. Dre) sa novog Fifty-evog albuma, i na toj pesmi sam cuo jedan onaj funky bass (ja kazem prdavac ![]() Aj Last edited by Jan; 15-12-2007 at 01:08 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hm...
Candy Shop nije radio Dre. To je producirao Scott Storch... Jedina veza s Dreom je sto je Scott Storch bio klavijaturist za Drea u njegovom studiju nekoliko godina prije nego se sam uspio probiti i raditi svoju produkciju (za oogromne novce). Inace, prije Drea je bio u grupi The Roots. Interesantna progresija. hm!
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
shto se tiche crnaca kako rade.. to je vec poznato.. recimo, r kelly je snimao jedan matoriji album (zaboravih koji) na neumann u87.. fino fino.. ali kao akustiku je koristio dusheke od kreveta.. ja video sliku i nisam mogao da poverujem.. btw nije dre radio str8 to th bank.. nego neki fiffy, wateva.. @shot: da.. lapsus... btw, da uvek mi je ta pricha bila chudna.. mislim, da se ne lazemo, roots su za drea pravi muzichari.. iako drea cenim itekako, ali roots je roots.. pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() Stripy je legenda ![]() Sto se tice Drea ovo mu je sigurno jedan od projektnih studijica... mozda u nekoj vikendici ili tak nest ![]() ![]() Tko zna kroz sta sve provuku njegovu muziku od ovog momenta na fotki do mastera. Last edited by Maiv; 15-12-2007 at 04:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Ako je to onaj Mike Elizondo sto producira sa Stentom Maroon 5, onda to mora biti malo vise od gitarice i klavijature. Maroon 5 imaju extra bass imo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta manson koristi na glasu? | VladaNS | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 29-10-2009 01:59 PM |
koristi li tko ovo za apsorbere? | Maiv | Dizajn i konstrukcija studija | 20 | 06-04-2009 01:15 PM |