![]() |
Sta to Dr. Dre koristi od VSTi-a?:D
Evo jedne slicice sa vrlo zanimljivim stvarima na Dre-ovom monitoru...Skoro je Off pitao kako da dobije hiphop bass...Mislim da odgovor lezi na slici
http://img80.imageshack.us/img80/1290/dreqn8.jpg |
Re: Sta to Dr. Dre koristi od VSTi-a?:D
Hehe :]
Ako iko zna posao onda je to dre! Nije napravio kiks vec 20 god.... Napravi hit kad god pozeli lik.... |
Gle ima isti keyboard ko i ja8-)
A sta to na kraju koristi:confused: Ja prepoznajem jedino Trilogy:ups: |
Ma to su mu platili da mu stoji na ekranu ljudi sta vam je?:)
|
Nemojte da se primate na slike !!
Evo razgovora sa njegovim basistom (i klavijaturistom). Puno koristi zivi bass, pa ga seckaju..itd. http://www.bassplayer.com/article/ch...ove/Jan-05/494 sve ima kako rade.. Dre uglavnom samo radi ritmove i govori "valja - nevalja" na to sto mu gomila njegovih session muzicara svira (njih 4-5) Stanc! |
Dobro stivo - thx DaBear!
|
Maiv,Stripy je faca :rotfl: :rotfl: :grin: :da:
|
kapiram da koristi plugin crnje.. ono ubode ih u usb i oni sami shljakaju matru..
@dabear: gomilu sranja radi sam.. samo ako ne ume da odradi sve sam cima ovog elizonda da mu svira gitaricu bass i klavijaturu.. al ono.. dok je sam radio, radio je najbolju ziku.. mislim, realno The Chronic album izuva.. nemam bolju rech za to... poslushajte lil ghetto boy i Let me ride.. al da krade krade.. jebi ga.. chak i zvuk na pochetku candy shopa (ona melodijica) je ukradena iz neke pesme.. najprostija sranja krade.. The next episode je uradjen po matoroj funk pesmi.. ista melodija... al doro, ima svojih momenata kad ukljuchi zakmo.. poz |
- The world class wreckin cru
- NWA - Dr.Dre solo nakon NWA To je jedino sto mu priznajem :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:51 AM. |