|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Hvala. Haj' mozda jos nekom bude od koristi ovo razjasnjavanje. Bilo kako bilo, ja sam zadovoljan i sa stereo imagerom iz PSP MixPack-a (PSP MixTreble) . Toliko da ga cesce koristim nego imager iz TC Finalizera 96K. U svakom slucaju potrazicu i taj stereo-pack
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
a stereo expander je isto sto i imager? ili sam se zajeb'o
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam mislio bas na PSP stereo pack (stereo enchancer, contoller,analyser, pseudo stereo). Istina je da je onaj u ozonu puno ludji ali ovaj je puno efektniji9 na kanalima a i trosi jako malo CPUa.
Sta koristite kao analyzer stereo slike? Ja koristim onaj iz wavesa, zgodan mi je s onim anti-phase pokazivacem. Molio bi iskusnije kolege na forumu da mi objasne koliko se na kraju treba pazit ide li signal u anti-phase. Ja pazim na to ali mi se cini da komercijalne snimke idu dost vise u anti neg moje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
NuGen Audio Stereoplacer i Stereorizer
![]() ![]() Pogotovo Stereoplacer jer mozes da siris stereo sliku samo odredjenog dela frekventnog spektra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
binaural opcija u logicu (ne znam za nuendo) takodje je od velike pomoci
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji je najbolji software vocal reverb | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 13-12-2008 11:50 AM |
Najbolji software-ski kompresor | vukasin0 | Audio Software | 1 | 08-05-2006 09:41 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |
Rezultati glasanja na KVR-u, najbolji audio software u 2004. | lesha | Audio Software | 6 | 23-02-2005 11:27 PM |