|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mod?rateur analogue
|
![]()
pa gledao sam ih rabljene u americi od 300 - 350 dolara plus shipping.
on se proizvodi. mozes ga kupiti novog u europi, pogledaj listu dealera na futureretro site-u. vjerojatno "touched by sound" itd.. pito sam ovog svog lika u minhenu oce li raditi s future retro, pa je reko da ce ispitati stvar.. ako se to dogodi , on bi mogao imati fantasticne cijene, ko sto vec ima za nord, i jos neke stvarcice.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Ja sam ga kupio od dealeara iz berlina (i jo? par drugih stvari), cjene su o.k., i totalno je cool lik.....sa po?tarinom i drvenim side panelima je do?ao nekih 500?.....
http://www.schneidersbuero.de/index....g=en§=news
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Upgrade za SQ 10.....slao sam mu mail da kupujem odmah ako mi kaze cjenu....mislim da ce na kraju dat nacrt online....ali je totalno cool ideja....
http://www.quadratschulz.com/SQ10EXT/
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, sa dobrim MIDI-CV konvertorom, dobar "jabucar" moze da vozi ISTO kao stari step sekvenceri, uslov je da ne bude windows masina, i da interface bude
po mogucnosti UNITOR 8 ili AMT 8 koji su najbolji i najtacniji. to kazem, jer sam pocinjao na tim antiknim sekvencerima, i apsolutno nema razlike u timingu ako su uslovi tipa Jabucar-Unitor-dobar MIDI CV konvertor zadovoljeni, verujte mi, ne palite se na starudiju, samo vam donosi probleme... Naravno, slazem se u potpunosti sa tvrdnjom da lanac Cubase-PC-midex nije ni prosao blizu nekog groova, to sam se vise puta uverio...
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Od kada nabavih LOGIC 8, PC nisam upalio, bukvalno. Ne podcenjujem PC, naravno, ali mi je rad u LOGIC-u puno laksi. Ne treba mi nikakav dodatni plugin, koristim samo njegove, koji su prebrutalni (pogotovu kompresori), a ujedno su CPU friendly. MACBOOK core2duo potera 10-ak sintova, 30-ak audio kanala i na svima po kompresor i reverb i sranja a CPU na 15 % ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
![]() Quote:
A iskreno receno , nije toliki point u groovu (koji nije isti) nego u nacinu rada.... Ja volim da pipkam i tipkam i da ne trebam gledat u monitor.... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
prva stvar koju sam nasao na internetu.... http://www.soundonsound.com/sos/Jul0....asp?print=yes
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mislim da vlada mala neupucenost u neverovatne mogucnosti MIDIja na LOGICu, koje su skoro beskrajne kada se uzme u obzir environment i njegove mogucnosti, koje ni ja, koji sam 15-godisnji manijak na LOGICu jos ni izbliza nisam ispitao, ali uglavnom, SVE STO SAM HTEO uspeo sam da uradim, iako ponesto i nije navedeno u manualu. Sto se groova tice, jos jednom ponavljam, da ako se koristi jabuka sa dobrim (citaj EMAGIC) MIDI interfaceom, groove i tacnost quantizacije uopste nisu nikakav problem, i mislim da nijedno uvo ne bi moglo lako da razlikuje hardware CV sequencer od LOGICa na "jabuci"...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I najbolji sekvencer je.... | milos | Audio Software | 98 | 21-06-2010 06:26 PM |
Ubica Logic8 i Nuendo 4 - novi sekvencer | Moritz | Audio Software | 7 | 26-09-2007 10:42 AM |
Najbolji sekvencer | milos | Audio Software | 80 | 02-06-2005 11:39 PM |